PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MASSEY FERGUSON 3050
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zehriduman" data-source="post: 440563" data-attributes="member: 38632"><p><strong>Ynt: MASSEY FERGUSON 3050</strong></p><p></p><p>bizde iki kişide 260g vardı 2 sene sonra sattı sordum iyi deyil dedi 1 sene sonra 3060 aldı sonra bi kişi daha aldı o bahçe tipiydi çok yakıyodu hemen sattı bizde öğretmeniz yazları sadece kaysıda çalıştırıcaz ve çift sürmek için şimdi elimizde 255 t 98 model var güzel traktör çekişide iyi ama konforu yok o yüzden başa baş takas yapabileceğim 3050 var o yüzden soruyorum değiştireyimmi değiştirmeyeyimmi grin-*-s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zehriduman, post: 440563, member: 38632"] [b]Ynt: MASSEY FERGUSON 3050[/b] bizde iki kişide 260g vardı 2 sene sonra sattı sordum iyi deyil dedi 1 sene sonra 3060 aldı sonra bi kişi daha aldı o bahçe tipiydi çok yakıyodu hemen sattı bizde öğretmeniz yazları sadece kaysıda çalıştırıcaz ve çift sürmek için şimdi elimizde 255 t 98 model var güzel traktör çekişide iyi ama konforu yok o yüzden başa baş takas yapabileceğim 3050 var o yüzden soruyorum değiştireyimmi değiştirmeyeyimmi grin-*-s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MASSEY FERGUSON 3050
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt