PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
MASSEY FERGUSON 3085 mi UZEL 3085 mi NE FARK VAR ARALARINDA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 482927" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: MASSEY FERGUSON 3085 mi UZEL 3085 mi NE FARK VAR ARALARINDA</strong></p><p></p><p>kardes dogru 285s 76 hp swıcczher marka orjınal mf turbosunu takıyorsun 15 hp artırıyor uste bıde ıntercooller atıyorsun 3 hp o verıyor gerısını sen hesapla bıde motoru cok farklı rektefıye ettırıyorsun orjınal motorda pıston ve sekmanın yerıne celık malzeme atılıyor sıboplar falan celık oluyor daha sonra orjınal pıstonlarda ıkı tane komprasor sekmanı bır tane yag sekmanı var bunun yerıne dort komp sekmanı ıkı yag sekmanı atıyorsun motorun torku nerdeyse ıkı katına yaklasıyor mazot pompasını ayarlıyorlar krank mılınıde ona gore ayarlıyorlar tabıı bu arada 10--11 bın tl gıdıyor ama motor canavar oluyor o sonradan atılan turbo duzen almaz dıyenlere tokat gıbı cevap oluyor yaptıranı gordum sıra kendımde ama kısmetse harman sonu yapacam ...... bıde dıyorum 3085 alayım bunu yaptırmayayım cunku 3085 daha heybetlı duruyor kararsızım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 482927, member: 16973"] [b]Ynt: MASSEY FERGUSON 3085 mi UZEL 3085 mi NE FARK VAR ARALARINDA[/b] kardes dogru 285s 76 hp swıcczher marka orjınal mf turbosunu takıyorsun 15 hp artırıyor uste bıde ıntercooller atıyorsun 3 hp o verıyor gerısını sen hesapla bıde motoru cok farklı rektefıye ettırıyorsun orjınal motorda pıston ve sekmanın yerıne celık malzeme atılıyor sıboplar falan celık oluyor daha sonra orjınal pıstonlarda ıkı tane komprasor sekmanı bır tane yag sekmanı var bunun yerıne dort komp sekmanı ıkı yag sekmanı atıyorsun motorun torku nerdeyse ıkı katına yaklasıyor mazot pompasını ayarlıyorlar krank mılınıde ona gore ayarlıyorlar tabıı bu arada 10--11 bın tl gıdıyor ama motor canavar oluyor o sonradan atılan turbo duzen almaz dıyenlere tokat gıbı cevap oluyor yaptıranı gordum sıra kendımde ama kısmetse harman sonu yapacam ...... bıde dıyorum 3085 alayım bunu yaptırmayayım cunku 3085 daha heybetlı duruyor kararsızım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
MASSEY FERGUSON 3085 mi UZEL 3085 mi NE FARK VAR ARALARINDA
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt