PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
massey ferguson 3625
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zehriduman" data-source="post: 839112" data-attributes="member: 38632"><p><strong>Ynt: massey ferguson 3625</strong></p><p></p><p> malatya bayisi serinler traktöre kerem serine sordum dedimki bunalrada hindistanda üretiliyormu adam durakaldı ve hayır dedibende dedimki mf çoğu modelini hindistanda üretiyor getirip ingileterede montalamasını yapıyor ithal diye basıyor dedim adam he dedi tamam dedi müşterirnin kafasını karıştır ma dedi konuşmadı benimle ordada biri 3625 f alacakdı alacak arakadaşlara şunu söyledim bir eyilin motorun marakaı nedir die adamlar görüntüye aladanıyor beni dinliyorsan 5400 serilerinden başka mf ye yaklaşma ki 2600 serisi 3600 daha kötü git timosan al ondan iyi bütcen 70 bin tl yese bence erkunt yada same bak en azından mf ye göre sağlam erkunt 80.3 ve 4 pitonları lüks kabinlileri bence işini rahat görür malatya piyasası biraz mf ci ama mf kaliteyi çok düşürdü aynı değerde nh de öyle yapıttı şuan yerli markaya ilgi daha çok satışı bu markalara göre biraz ağır olsada en azından çekişi var örnek olarak yaw şu adam bir traktör almış gidpde bir deneyek çekişi nasıl derler köydeki insna lar biri binip yaw bu çekmiyor verdiğin para boş derse adam orda ölmekden beter oluyor en basidinden benim kararım 5400 bin sersisi birincisi sırada erkunt 2 sırada saame 3 sırada karar sana kalmış</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zehriduman, post: 839112, member: 38632"] [b]Ynt: massey ferguson 3625[/b] malatya bayisi serinler traktöre kerem serine sordum dedimki bunalrada hindistanda üretiliyormu adam durakaldı ve hayır dedibende dedimki mf çoğu modelini hindistanda üretiyor getirip ingileterede montalamasını yapıyor ithal diye basıyor dedim adam he dedi tamam dedi müşterirnin kafasını karıştır ma dedi konuşmadı benimle ordada biri 3625 f alacakdı alacak arakadaşlara şunu söyledim bir eyilin motorun marakaı nedir die adamlar görüntüye aladanıyor beni dinliyorsan 5400 serilerinden başka mf ye yaklaşma ki 2600 serisi 3600 daha kötü git timosan al ondan iyi bütcen 70 bin tl yese bence erkunt yada same bak en azından mf ye göre sağlam erkunt 80.3 ve 4 pitonları lüks kabinlileri bence işini rahat görür malatya piyasası biraz mf ci ama mf kaliteyi çok düşürdü aynı değerde nh de öyle yapıttı şuan yerli markaya ilgi daha çok satışı bu markalara göre biraz ağır olsada en azından çekişi var örnek olarak yaw şu adam bir traktör almış gidpde bir deneyek çekişi nasıl derler köydeki insna lar biri binip yaw bu çekmiyor verdiğin para boş derse adam orda ölmekden beter oluyor en basidinden benim kararım 5400 bin sersisi birincisi sırada erkunt 2 sırada saame 3 sırada karar sana kalmış [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
massey ferguson 3625
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt