PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Massey Ferguson 398 ile buğday pas ilaçlaması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bartu" data-source="post: 371207" data-attributes="member: 18947"><p><strong>Ynt: Massey Ferguson 398 ile buğday pas ilaçlaması</strong></p><p></p><p>benim kullandığım mibzerin ekim genişliği 3 metre ilk sınır boylarını döner iken makinenin gözlerinin yarısını kapatıyorum, daha sonra 2.turda tam ekime başlıyorum</p><p>2. turda 1. turun izini ortalıyorum 3. turda iz bırakıyorum (benim mibzer elektirikli iz bırakıyor fabrikada ilacı ve gübreyi atacağın traktörün lastiklerinin iz genişliğine</p><p>göre 2 si sol lastiğe 2 side sağ lastiğe gelecek şekilde gözlei kapatıyoruz, bunu mekenik olarakta yapabilirsin mekanik iz bırakmalı bir makinenin fotosunu çekip</p><p>sana gönderirim bir ara)4.turuda normal döndükten sonra her 4 makinede bir iz bırakıyorum.izli sistemin avantajları, boş izler çabuk kuruduğu için daha erken </p><p>tarlaya girebilirsin, makinelerini birkere ayarladığın zaman izler erdimi ermedimi diye düşünmüyorsun sadece ileriye bakıyorsun, gece dahil izlerden</p><p>gübre ve ilaç atabilirsin. yanlız izli ekim yapmadan önce ilaçlama ve gübre mekinende aynı genişlikte ilacı ve gübreyi atmalı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bartu, post: 371207, member: 18947"] [b]Ynt: Massey Ferguson 398 ile buğday pas ilaçlaması[/b] benim kullandığım mibzerin ekim genişliği 3 metre ilk sınır boylarını döner iken makinenin gözlerinin yarısını kapatıyorum, daha sonra 2.turda tam ekime başlıyorum 2. turda 1. turun izini ortalıyorum 3. turda iz bırakıyorum (benim mibzer elektirikli iz bırakıyor fabrikada ilacı ve gübreyi atacağın traktörün lastiklerinin iz genişliğine göre 2 si sol lastiğe 2 side sağ lastiğe gelecek şekilde gözlei kapatıyoruz, bunu mekenik olarakta yapabilirsin mekanik iz bırakmalı bir makinenin fotosunu çekip sana gönderirim bir ara)4.turuda normal döndükten sonra her 4 makinede bir iz bırakıyorum.izli sistemin avantajları, boş izler çabuk kuruduğu için daha erken tarlaya girebilirsin, makinelerini birkere ayarladığın zaman izler erdimi ermedimi diye düşünmüyorsun sadece ileriye bakıyorsun, gece dahil izlerden gübre ve ilaç atabilirsin. yanlız izli ekim yapmadan önce ilaçlama ve gübre mekinende aynı genişlikte ilacı ve gübreyi atmalı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Massey Ferguson 398 ile buğday pas ilaçlaması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt