PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Massey Ferguson 4255
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hasanpolat" data-source="post: 1314053" data-attributes="member: 84153"><p>ustam baktıgın 4255 kepçeli. bizim ulkemızde sadece kepceye 20 ile 40 bın tl arasında fıyat ıstıyorlar.bu fıyatı dustugunde 60/80 bın tl bandına gelır kı suan bızdekıler en az 90bın tl en yuksek 116 bın tl ıstıyorlar massey 4255 için. 25 yasında ve artık parcaları bıle uretılmeyen traktorler ıcın bu fıyatlar yuksek hemde cok yuksek.. ben 40bın lıraya cat428c beko loder kazıcı yukleyıcılı kepce aldım. bu arada 60a yakın 4255 aldım hıc bırıne 70 bınden fazla para vermedım. yurtdısıyla kıyaslama yapıyorsun ama orda 150hp uzerı traktorler turkyedekılerın yarı parasına satılıyor. yurtdısında dusuk beygırlı traktorler pahalı, yuksek beygırlı traktorler ucuz. konuyla alakalı degıl ama gectıgımız haftasonu yunanıstandaydım 1,800 euro ya cıtroen c3 satılıyordu 2015 model.bırde turkıyeyle kıyasla ıstersen fıyatları. dıyecegım o ki yurtdısıyla kıyaslama yapmak boş iş. kendı ulkemızdekı fıyatlara bakmak lazım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hasanpolat, post: 1314053, member: 84153"] ustam baktıgın 4255 kepçeli. bizim ulkemızde sadece kepceye 20 ile 40 bın tl arasında fıyat ıstıyorlar.bu fıyatı dustugunde 60/80 bın tl bandına gelır kı suan bızdekıler en az 90bın tl en yuksek 116 bın tl ıstıyorlar massey 4255 için. 25 yasında ve artık parcaları bıle uretılmeyen traktorler ıcın bu fıyatlar yuksek hemde cok yuksek.. ben 40bın lıraya cat428c beko loder kazıcı yukleyıcılı kepce aldım. bu arada 60a yakın 4255 aldım hıc bırıne 70 bınden fazla para vermedım. yurtdısıyla kıyaslama yapıyorsun ama orda 150hp uzerı traktorler turkyedekılerın yarı parasına satılıyor. yurtdısında dusuk beygırlı traktorler pahalı, yuksek beygırlı traktorler ucuz. konuyla alakalı degıl ama gectıgımız haftasonu yunanıstandaydım 1,800 euro ya cıtroen c3 satılıyordu 2015 model.bırde turkıyeyle kıyasla ıstersen fıyatları. dıyecegım o ki yurtdısıyla kıyaslama yapmak boş iş. kendı ulkemızdekı fıyatlara bakmak lazım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Massey Ferguson 4255
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt