PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MASSEY FERGUSON 5400 SERİSİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="GÜRKAN" data-source="post: 840296" data-attributes="member: 160"><p><strong>Ynt: MASSEY FERGUSON 5400 SERİSİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ?</strong></p><p></p><p>Orion arkadasim dediklerine kismen katiliyorum, ancak bir onceki (simdi silip başka birsey yazdığın ) yorumundaki gibi bu seri hakkinda yanlis bilgilendirme yaparsan, kendin söylediğinde ters dusmus oluyorsun. Forumun amaci senin de söylediğin gibi bilgilendirmedir, ancak dogru bilgilendirme, senin yakit hakkinda soylefiklerin tamamen yanlis . Bu traktore sahip olmamanin yaninda, yakiti hakkinda diger almaya istekli arkadaslara yanlis referans oluyorsun. Ve hala da ayni seyi soylemeye devsm ediyorsun, karşıdan bakarak 200 binlik trsktor alınmaz, demo edilerek, servisten ve en onemlisi kullanicilarindan bilgi alınarak bu kadar pahali bir trsktor alinir. Bu konuda hemfikiriz sanırım. Tum markalar icin gecerli sozune bende sonuna kadar katılıyorum. Sonucta hersey imkan ve zevk meselesi, ben mf fanatigi degilim, zamaninda cok 6020 elite almak istedim olmadi, mf aldik, yarin baska marka gelir kapimiza. Sadece yanlis bilgilendirme oldugunda ve konu cok tecrubrli olduğum bir konu olunca elimden geldiğince bilgi psylasiyorum. Forumun amaci bu ya. Iyi forumlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GÜRKAN, post: 840296, member: 160"] [b]Ynt: MASSEY FERGUSON 5400 SERİSİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ?[/b] Orion arkadasim dediklerine kismen katiliyorum, ancak bir onceki (simdi silip başka birsey yazdığın ) yorumundaki gibi bu seri hakkinda yanlis bilgilendirme yaparsan, kendin söylediğinde ters dusmus oluyorsun. Forumun amaci senin de söylediğin gibi bilgilendirmedir, ancak dogru bilgilendirme, senin yakit hakkinda soylefiklerin tamamen yanlis . Bu traktore sahip olmamanin yaninda, yakiti hakkinda diger almaya istekli arkadaslara yanlis referans oluyorsun. Ve hala da ayni seyi soylemeye devsm ediyorsun, karşıdan bakarak 200 binlik trsktor alınmaz, demo edilerek, servisten ve en onemlisi kullanicilarindan bilgi alınarak bu kadar pahali bir trsktor alinir. Bu konuda hemfikiriz sanırım. Tum markalar icin gecerli sozune bende sonuna kadar katılıyorum. Sonucta hersey imkan ve zevk meselesi, ben mf fanatigi degilim, zamaninda cok 6020 elite almak istedim olmadi, mf aldik, yarin baska marka gelir kapimiza. Sadece yanlis bilgilendirme oldugunda ve konu cok tecrubrli olduğum bir konu olunca elimden geldiğince bilgi psylasiyorum. Forumun amaci bu ya. Iyi forumlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MASSEY FERGUSON 5400 SERİSİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt