PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
massey ferguson 5430 aldım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yekobaba6262" data-source="post: 983362" data-attributes="member: 60510"><p><strong>Ynt: massey ferguson 5430 aldım</strong></p><p></p><p>Oncelikle traktör hayırlı olsun bereketli ve bol kazancli olur inşallah ve şu 5105 m le mf nin bu seriyi kiyaslyan arkadasa dyorum ki bu kiyas john deere r serisiyle yapilmasi gerekli ama madem m serisiyle yapmış ikisinde sanziman konusunda çok artilari var ikiside tartisilmaz guzel makinalar jaldiki john deree dingil mesafeleri vs. Kompakt olarak tasarlandigindan arti ağırlıkların uzunluğunu da hesap edersen az cok anlycaksin şöyle dyeyim sana 5105 hp olarak büyük kiyas yanlis mesela ben nakliyede 5430 u 5625 super plus la gectim ayni yukle ee burdan benim 5625 5430 dan üstün mu dycen Hayır donanim olarak fark çok ama kallkar m 105 e o segmente bile girmiyor dersen kusura bakma ama yanlış düşünmüş olursun bu makinalar dünya devleri hani bmv olmasinda Mercedes olsun gibi bisi zevk arti kullanici endeksli makinalar işi bilen biri 5105 kulanirsa ciftte ozaman anlasilir hersey ve senin icin bende video cekebilirsem paylaşcam iki makinada super tekrardan alan arkadasa hayirli olsun pisman olmiycaksin 5430 güzel bir makina</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yekobaba6262, post: 983362, member: 60510"] [b]Ynt: massey ferguson 5430 aldım[/b] Oncelikle traktör hayırlı olsun bereketli ve bol kazancli olur inşallah ve şu 5105 m le mf nin bu seriyi kiyaslyan arkadasa dyorum ki bu kiyas john deere r serisiyle yapilmasi gerekli ama madem m serisiyle yapmış ikisinde sanziman konusunda çok artilari var ikiside tartisilmaz guzel makinalar jaldiki john deree dingil mesafeleri vs. Kompakt olarak tasarlandigindan arti ağırlıkların uzunluğunu da hesap edersen az cok anlycaksin şöyle dyeyim sana 5105 hp olarak büyük kiyas yanlis mesela ben nakliyede 5430 u 5625 super plus la gectim ayni yukle ee burdan benim 5625 5430 dan üstün mu dycen Hayır donanim olarak fark çok ama kallkar m 105 e o segmente bile girmiyor dersen kusura bakma ama yanlış düşünmüş olursun bu makinalar dünya devleri hani bmv olmasinda Mercedes olsun gibi bisi zevk arti kullanici endeksli makinalar işi bilen biri 5105 kulanirsa ciftte ozaman anlasilir hersey ve senin icin bende video cekebilirsem paylaşcam iki makinada super tekrardan alan arkadasa hayirli olsun pisman olmiycaksin 5430 güzel bir makina [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
massey ferguson 5430 aldım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt