PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Çekimler)
Massey Ferguson 5440 İlk Sürüm.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 970277" data-attributes="member: 56055"><p><strong>Ynt: Massey Ferguson 5440 İlk Sürüm.</strong></p><p></p><p></p><p>Geçen yıl bir abi nadas başlamadan önce yani eylül ortası yada sonu gibi anıza çizel çekti,nadası yağmurlar müsade etmedi nadası anca şubat ayında yapabildi,zaten nerdeyse ayçiçek öncesi ilk tarla karıştırmasıda yapılacaktı hatta yapan bile vardı biride ben,ayçiçek ekim zamanı tavlı tavsız yeri zor hazırladı yani tavı beklemedi o sonradan geldiyse geldi,ama yinede fena tala olmadı.Ben şahsen iyi bir yağmur yağsa Şimdi yadafarketmez isterse nadasa 15-20 gün kalsın yine anıza çizel çekme taraftarıyım.Burada Anızı çizel ile sürenlerin nadası genelde başarılı oluyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 970277, member: 56055"] [b]Ynt: Massey Ferguson 5440 İlk Sürüm.[/b] Geçen yıl bir abi nadas başlamadan önce yani eylül ortası yada sonu gibi anıza çizel çekti,nadası yağmurlar müsade etmedi nadası anca şubat ayında yapabildi,zaten nerdeyse ayçiçek öncesi ilk tarla karıştırmasıda yapılacaktı hatta yapan bile vardı biride ben,ayçiçek ekim zamanı tavlı tavsız yeri zor hazırladı yani tavı beklemedi o sonradan geldiyse geldi,ama yinede fena tala olmadı.Ben şahsen iyi bir yağmur yağsa Şimdi yadafarketmez isterse nadasa 15-20 gün kalsın yine anıza çizel çekme taraftarıyım.Burada Anızı çizel ile sürenlerin nadası genelde başarılı oluyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Çekimler)
Massey Ferguson 5440 İlk Sürüm.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt