PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Çekimler)
Massey Ferguson 5440 İlk Sürüm.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="azam" data-source="post: 986601" data-attributes="member: 46369"><p><strong>Ynt: Massey Ferguson 5440 İlk Sürüm.</strong></p><p></p><p>kardeş yanlış anlama ama sen sadece 6-8cm farkla mı taban taşını kırdığını sanıyorsun taban taşını kırman için tekli veya üçlü dip kazan kullanacaksın ikincisi pulluk resmen hava da gidiyor bu pulluğun tekerinden de belli zaten kullandığın traktör 102 beygir gücünde 2d veya 3a ile gidiyorum diyorsun bu viteslerde bu traktör motor devrine göre 8-10 km arası sürat yapar bana göre bizim burada bu traktörle bu viteslerde pulluk çekmek imkansız gibi bir şey tabi sürdüğümüz yere buğday ekme fikrimiz yoksa çünkü ancak senin bu yaptığın süreğin arkasında bu tarlaya ancak buğday ekilir ve yakıtına gelecek olursak dekara olarak söylüyorsun sanırım iki litrenin altında rakamlardan bahsediyorsun bizim burada o traktör pullukta 2.5-3 litre arasında motor devrine göre rahat yakar o dediğin rakamlarla ancak hafif toprak işleme aletleri kullanırsan düşebilirsin yani demem o ki insanları aldatmayın buralara böyle şeyler yazarak bu masseyi yakında göklere çıkaracaksınız</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="azam, post: 986601, member: 46369"] [b]Ynt: Massey Ferguson 5440 İlk Sürüm.[/b] kardeş yanlış anlama ama sen sadece 6-8cm farkla mı taban taşını kırdığını sanıyorsun taban taşını kırman için tekli veya üçlü dip kazan kullanacaksın ikincisi pulluk resmen hava da gidiyor bu pulluğun tekerinden de belli zaten kullandığın traktör 102 beygir gücünde 2d veya 3a ile gidiyorum diyorsun bu viteslerde bu traktör motor devrine göre 8-10 km arası sürat yapar bana göre bizim burada bu traktörle bu viteslerde pulluk çekmek imkansız gibi bir şey tabi sürdüğümüz yere buğday ekme fikrimiz yoksa çünkü ancak senin bu yaptığın süreğin arkasında bu tarlaya ancak buğday ekilir ve yakıtına gelecek olursak dekara olarak söylüyorsun sanırım iki litrenin altında rakamlardan bahsediyorsun bizim burada o traktör pullukta 2.5-3 litre arasında motor devrine göre rahat yakar o dediğin rakamlarla ancak hafif toprak işleme aletleri kullanırsan düşebilirsin yani demem o ki insanları aldatmayın buralara böyle şeyler yazarak bu masseyi yakında göklere çıkaracaksınız [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Çekimler)
Massey Ferguson 5440 İlk Sürüm.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt