PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Çekimler)
Massey Ferguson 5440 İlk Sürüm.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İslamdogan" data-source="post: 986627" data-attributes="member: 56372"><p><strong>Ynt: Massey Ferguson 5440 İlk Sürüm.</strong></p><p></p><p>Yok abi yanlış anlayacak bir şey yok. Ama kimseyi kandırmaya çalıştığımda yok. Masseyi göğe çıkardığımda yok. </p><p></p><p>1. Orada sürüm yaptığım hafta buğday biçiminden 20 gün sonra falandı. Buda ne demek toprağın kendini en çok sıktığı zaman demek. </p><p></p><p>2.Ben orada sürüm yaparken nedense hiçbir 100 110 hp segmentinde traktör sürüm yapamadı. Hepsi geri döndüler patinajdan.</p><p></p><p>3. Tarladan topraktan anlayan bir kişi o toprağa baktığında ne kadar ağır olduğunu anlamalı. O sürüm yapılan yer köyümüzün en ağır yerlerinden biri yağlı kepir toprak. </p><p></p><p>4. Pulluk havada gitmiyor gayet standart bir sürüm oluyor. 25 cm o toprağa çok normal. Pulluğun önü 3 cm kadar önde . Sebebi ise pulluğu düzlediğimde toprak sert olduğu için ön taraf toprağa batmıyor. </p><p></p><p>5. Videoda 2c vitesi ile 1550 devirde 5.7 km hızla gidiyorum. Normalde 2d ve 3a ile gidiyorum. Bu tarlada çizideki kesekler traktörü yavaşlatıp bayılttığı için 2c vitesi ile gittim. Ve ben burada taban kırdım demedim tabanın altına indim dedim. <a href="https://www.youtube.com/watch?v=eDF6_ZQ5SJg" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=eDF6_ZQ5SJg</a> Bu çizelide yeni aldım 50 cm derinliğinde ilerliyor . Konu açacam görürsünüz videoları. Yandan bıçaklı 11li ağır tip çizel. </p><p></p><p>Not. Kimseyi kandırdığımızda yok . Herşey ortada . Bu konuşmalarınızada anlam veremedim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İslamdogan, post: 986627, member: 56372"] [b]Ynt: Massey Ferguson 5440 İlk Sürüm.[/b] Yok abi yanlış anlayacak bir şey yok. Ama kimseyi kandırmaya çalıştığımda yok. Masseyi göğe çıkardığımda yok. 1. Orada sürüm yaptığım hafta buğday biçiminden 20 gün sonra falandı. Buda ne demek toprağın kendini en çok sıktığı zaman demek. 2.Ben orada sürüm yaparken nedense hiçbir 100 110 hp segmentinde traktör sürüm yapamadı. Hepsi geri döndüler patinajdan. 3. Tarladan topraktan anlayan bir kişi o toprağa baktığında ne kadar ağır olduğunu anlamalı. O sürüm yapılan yer köyümüzün en ağır yerlerinden biri yağlı kepir toprak. 4. Pulluk havada gitmiyor gayet standart bir sürüm oluyor. 25 cm o toprağa çok normal. Pulluğun önü 3 cm kadar önde . Sebebi ise pulluğu düzlediğimde toprak sert olduğu için ön taraf toprağa batmıyor. 5. Videoda 2c vitesi ile 1550 devirde 5.7 km hızla gidiyorum. Normalde 2d ve 3a ile gidiyorum. Bu tarlada çizideki kesekler traktörü yavaşlatıp bayılttığı için 2c vitesi ile gittim. Ve ben burada taban kırdım demedim tabanın altına indim dedim. [url]https://www.youtube.com/watch?v=eDF6_ZQ5SJg[/url] Bu çizelide yeni aldım 50 cm derinliğinde ilerliyor . Konu açacam görürsünüz videoları. Yandan bıçaklı 11li ağır tip çizel. Not. Kimseyi kandırdığımızda yok . Herşey ortada . Bu konuşmalarınızada anlam veremedim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Çekimler)
Massey Ferguson 5440 İlk Sürüm.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt