PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson 5440 Kamera Sistemi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="efehakan" data-source="post: 1070577" data-attributes="member: 75515"><p><strong><span style="font-family: 'Arial Black'">Merhaba Arkadaşlar Allahın İzniyle Massey Sıfır 5440 Almayı Düşünüyoruz </span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial Black'">Bu Hafta bi kaç bayi ile görüşüp bu işi bitirecez işallah</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial Black'">Ben traktöre 3 adet sabit kamera takmayı düşünüyorum. 1 adette Gezer Kamera olcak</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial Black'">taktıgım ekipmanın üzerine monte etmek için </span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial Black'">Bu konuda biraz araştırma yaptıktan sonra kendimce bi şema oluşturdum</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial Black'">biraz karışık oldu sanırım </span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial Black'">bu karışıklıkta taktıgım lcd ekranın televizyonlu oldugu için ekranın sagında solunda kablo görmek istemedıgımden dolayı oldu...</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial Black'">biraz inceleme yaparak varsa eksiklerimi veya daha iyi yöntemler ne olabilir </span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial Black'">bu konuda yardımcı olursanız sevinirim teşekürler saygılar</span></strong></p><p></p><p><strong><span style="color: #FF0000"><span style="font-size: 15px">LÜTFEN RESİMLERİ BÜYÜTEREK İNCELEYİNİZ</span></span></strong></p><p></p><p>[ATTACH]15071[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH]15068[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH]15071[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH]15069[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH]15071[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH]15070[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="efehakan, post: 1070577, member: 75515"] [B][FONT=Arial Black]Merhaba Arkadaşlar Allahın İzniyle Massey Sıfır 5440 Almayı Düşünüyoruz Bu Hafta bi kaç bayi ile görüşüp bu işi bitirecez işallah Ben traktöre 3 adet sabit kamera takmayı düşünüyorum. 1 adette Gezer Kamera olcak taktıgım ekipmanın üzerine monte etmek için Bu konuda biraz araştırma yaptıktan sonra kendimce bi şema oluşturdum biraz karışık oldu sanırım bu karışıklıkta taktıgım lcd ekranın televizyonlu oldugu için ekranın sagında solunda kablo görmek istemedıgımden dolayı oldu... biraz inceleme yaparak varsa eksiklerimi veya daha iyi yöntemler ne olabilir bu konuda yardımcı olursanız sevinirim teşekürler saygılar[/FONT][/B] [B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]LÜTFEN RESİMLERİ BÜYÜTEREK İNCELEYİNİZ[/SIZE][/COLOR][/B] [ATTACH=CONFIG]15071._xfImport[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]15068._xfImport[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]15071._xfImport[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]15069._xfImport[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]15071._xfImport[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]15070._xfImport[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson 5440 Kamera Sistemi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt