PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson 5440 Kamera Sistemi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="efehakan" data-source="post: 1070952" data-attributes="member: 75515"><p><strong><span style="color: #FF0000">4 adet kamerasıyla birlikteki fiyatı aşagıda navigasyonda var ama kameraları nasıl bılmıyorum</span></strong></p><p><strong><span style="color: #FF0000">AYRICA ÜSTTE 4 VİDEO GİRİŞLİ 2 MONİTÖR DAHA YAYINLADIM bu şekilde birsürü çeşit var karar sana kalmış</span></strong></p><p></p><p>[ATTACH]15131[/ATTACH]</p><p></p><p> 7 inç TFT LCD monitör, 16: 9</p><p> Dahili dört kontrol işlevi</p><p><span style="color: #FF0000"> Dört kamera girişi ve desteği</span></p><p><span style="color: #FF0000"> Tek görünüm / ikili görünüm / dörtlü görünüm seçilebilir</span></p><p> 7 dilde OSD ekran</p><p> PAL / NTSC isteğe bağlı AYNA / isteğe bağlı NORMAL görüntü</p><p> Otomatik olarak vitese geçildiğinde kamera aktifleşme</p><p> Görüntü önceliği: CAM 1 > CAM 2 > CAM 3 > CAM 4</p><p> Yüksek veya düşük voltaj ve kısa devre koruması mevcuttur.</p><p> Geniş görüş açısı (CR > 10): (yukarı / aşağı / sol / sağ): 40/40/60/60</p><p> Çözünürlük: 400 RGB x 234 nokta</p><p> Renk sistemi: PAL / NTSC (seçilebilir)</p><p> Güç gereksinimi: 12 / 24V DC</p><p> Boyut: 183x125x38 mm</p><p></p><p>Paket İçeriği</p><p></p><p> Cihaz</p><p> 4 adet kamera</p><p> Uzaktan Kumanda</p><p> Kullanma Kılavuzu</p><p> Garanti Belgesi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="efehakan, post: 1070952, member: 75515"] [B][COLOR="#FF0000"]4 adet kamerasıyla birlikteki fiyatı aşagıda navigasyonda var ama kameraları nasıl bılmıyorum AYRICA ÜSTTE 4 VİDEO GİRİŞLİ 2 MONİTÖR DAHA YAYINLADIM bu şekilde birsürü çeşit var karar sana kalmış[/COLOR][/B] [ATTACH=CONFIG]15131._xfImport[/ATTACH] 7 inç TFT LCD monitör, 16: 9 Dahili dört kontrol işlevi [COLOR="#FF0000"] Dört kamera girişi ve desteği Tek görünüm / ikili görünüm / dörtlü görünüm seçilebilir[/COLOR] 7 dilde OSD ekran PAL / NTSC isteğe bağlı AYNA / isteğe bağlı NORMAL görüntü Otomatik olarak vitese geçildiğinde kamera aktifleşme Görüntü önceliği: CAM 1 > CAM 2 > CAM 3 > CAM 4 Yüksek veya düşük voltaj ve kısa devre koruması mevcuttur. Geniş görüş açısı (CR > 10): (yukarı / aşağı / sol / sağ): 40/40/60/60 Çözünürlük: 400 RGB x 234 nokta Renk sistemi: PAL / NTSC (seçilebilir) Güç gereksinimi: 12 / 24V DC Boyut: 183x125x38 mm Paket İçeriği Cihaz 4 adet kamera Uzaktan Kumanda Kullanma Kılavuzu Garanti Belgesi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson 5440 Kamera Sistemi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt