PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson 5445........
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mürsel YAZICI" data-source="post: 742958" data-attributes="member: 44042"><p><strong>Ynt: Massey Ferguson 5445........</strong></p><p></p><p>kendi klasında iyi bi traktör 5015 m john deere,almadığın iyi olmuş,artık yeni modelleri çıkıyo m serisinin motoru değişti euro 4 motor oldu yakıtı çok iyi ben memnunum 40 dekar yere 5 li 14 lü aydın pullukla 58 litre mazot yaktı bahar sürümünde bir depo mazotla 185 dekar yer ektim mibzerle mibzer 18 lik ekermak tı,13 lü kultüvator le 100 dekara 72 lt yaktı...mf ile karşılaştıracak olursak 5445 ile 5105M aynı sınıfta değil mf 5400 serisi,john deere in 5100 R ile aynı sınıfta.bende mf almayı düşünüyordum aklımda mf 5430 veya 5440 vardı nasip değilmiş illa mf diyorsanız 5600 serileri çıktı tr de gelmedi daha onu bi düşünün derim 3 piston hem tarlada hemde yolda kullanacağım diyorsunuz yakıtı iyi olacaktır...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mürsel YAZICI, post: 742958, member: 44042"] [b]Ynt: Massey Ferguson 5445........[/b] kendi klasında iyi bi traktör 5015 m john deere,almadığın iyi olmuş,artık yeni modelleri çıkıyo m serisinin motoru değişti euro 4 motor oldu yakıtı çok iyi ben memnunum 40 dekar yere 5 li 14 lü aydın pullukla 58 litre mazot yaktı bahar sürümünde bir depo mazotla 185 dekar yer ektim mibzerle mibzer 18 lik ekermak tı,13 lü kultüvator le 100 dekara 72 lt yaktı...mf ile karşılaştıracak olursak 5445 ile 5105M aynı sınıfta değil mf 5400 serisi,john deere in 5100 R ile aynı sınıfta.bende mf almayı düşünüyordum aklımda mf 5430 veya 5440 vardı nasip değilmiş illa mf diyorsanız 5600 serileri çıktı tr de gelmedi daha onu bi düşünün derim 3 piston hem tarlada hemde yolda kullanacağım diyorsunuz yakıtı iyi olacaktır... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson 5445........
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt