PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Massey ferguson 5455 ten kareler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci60" data-source="post: 928530" data-attributes="member: 12909"><p><strong>Ynt: Massey ferguson 5455 ten kareler</strong></p><p></p><p>Kerem pasam videolarini inceledim.. 2B de suruyorsun ayrica 18 19 gazdan assa hic dusmuyorsun. Hatta bi ara 22 23 gazi gordu, surekli bu sekilde kullandiysan 3.5 litre az yakmis 5455..</p><p></p><p>Bende ayni traktoru ve farkli serilerini cok kullandim, sana tavsiyem 3A ile ve 17 deviri gecmeden bi dene yakit yine ayni mi olacak? </p><p></p><p>Bildigin gibi 3. Vitesten sonra guc artirimi devreye giriyor ve inan altindaki makinenin sesi bile degisiyor, sen bu dediklerimi bi uygula, tavsiyem...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci60, post: 928530, member: 12909"] [b]Ynt: Massey ferguson 5455 ten kareler[/b] Kerem pasam videolarini inceledim.. 2B de suruyorsun ayrica 18 19 gazdan assa hic dusmuyorsun. Hatta bi ara 22 23 gazi gordu, surekli bu sekilde kullandiysan 3.5 litre az yakmis 5455.. Bende ayni traktoru ve farkli serilerini cok kullandim, sana tavsiyem 3A ile ve 17 deviri gecmeden bi dene yakit yine ayni mi olacak? Bildigin gibi 3. Vitesten sonra guc artirimi devreye giriyor ve inan altindaki makinenin sesi bile degisiyor, sen bu dediklerimi bi uygula, tavsiyem... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Massey ferguson 5455 ten kareler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt