PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Çekimler)
MASSEY FERGUSON FRANSIZ 168 4 LU 11 NUMARA ALPLERLE SÜRÜMDE
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="berat.yzn" data-source="post: 852183" data-attributes="member: 51696"><p><strong>Ynt: MASSEY FERGUSON FRANSIZ 168 4 LU 11 NUMARA ALPLERLE SÜRÜMDE</strong></p><p></p><p> söylediklerin Doğru abi 65 in 236 motorlusunu bilmiyorum ben sadece. Şöyle anlatayım abi ıngiliz fransız köşeli yuvarlak şeklinde grupları var bizim ki 236 motor 68 Ara şanzımanlı power iptal edilip sürat dışlısi takılmış zamanında ve gayetde güzel olmuş süratli yani hasat zamanı bi depoyla bi hafta getir götür yapıyorum Yolda yaktığını hissetmiyorsun. Ara şanzımandan dolayı çekişte 65 e göre biraz daha yüksek genel olarak Traktör ağırlığı da biraz daha fazla Normalde extra ağırlık vs. Dışında yani orjinal döküm 90 ar kg ağırlıklı jant var arkalarda. Beygir olarak Tam net bilmiyorum ama Arada beygir farkı da Olabilir 65 le 68 in sonuçta 398 De 236 motor ama 100 beygir civarı bi makine. Yani 65 le 68 arasında Tam olarak şu farklar var diyemem ama bildiklerim Bunlar çekişte 68 biraz daha üstün. Bizim Köyde iki tane var biri bizim fransız power iptal edilmiş sürat dışlısiyle 4 vites yapılmış biz almadan önce diğeri ıngiliz o orjinal 3 vites 1. Vitesi bizimkine göre daha seri Hergde o biraz daha üstün ben 6-7 km arası bi hızla sürerken o 8 km filan yapıyor gibi görüntü olarak Ikimiz De 3lu 12 numara pulluk kullanıyoruz yıllardır. 65 De 4 tane var Köyde Onlar 3lu 10 numara kullanıyorlar. Aklıma gelenler Bunlar abi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="berat.yzn, post: 852183, member: 51696"] [b]Ynt: MASSEY FERGUSON FRANSIZ 168 4 LU 11 NUMARA ALPLERLE SÜRÜMDE[/b] söylediklerin Doğru abi 65 in 236 motorlusunu bilmiyorum ben sadece. Şöyle anlatayım abi ıngiliz fransız köşeli yuvarlak şeklinde grupları var bizim ki 236 motor 68 Ara şanzımanlı power iptal edilip sürat dışlısi takılmış zamanında ve gayetde güzel olmuş süratli yani hasat zamanı bi depoyla bi hafta getir götür yapıyorum Yolda yaktığını hissetmiyorsun. Ara şanzımandan dolayı çekişte 65 e göre biraz daha yüksek genel olarak Traktör ağırlığı da biraz daha fazla Normalde extra ağırlık vs. Dışında yani orjinal döküm 90 ar kg ağırlıklı jant var arkalarda. Beygir olarak Tam net bilmiyorum ama Arada beygir farkı da Olabilir 65 le 68 in sonuçta 398 De 236 motor ama 100 beygir civarı bi makine. Yani 65 le 68 arasında Tam olarak şu farklar var diyemem ama bildiklerim Bunlar çekişte 68 biraz daha üstün. Bizim Köyde iki tane var biri bizim fransız power iptal edilmiş sürat dışlısiyle 4 vites yapılmış biz almadan önce diğeri ıngiliz o orjinal 3 vites 1. Vitesi bizimkine göre daha seri Hergde o biraz daha üstün ben 6-7 km arası bi hızla sürerken o 8 km filan yapıyor gibi görüntü olarak Ikimiz De 3lu 12 numara pulluk kullanıyoruz yıllardır. 65 De 4 tane var Köyde Onlar 3lu 10 numara kullanıyorlar. Aklıma gelenler Bunlar abi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Çekimler)
MASSEY FERGUSON FRANSIZ 168 4 LU 11 NUMARA ALPLERLE SÜRÜMDE
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt