PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Çekimler)
MASSEY FERGUSON FRANSIZ 168 4 LU 11 NUMARA ALPLERLE SÜRÜMDE
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="berat.yzn" data-source="post: 852213" data-attributes="member: 51696"><p><strong>Ynt: MASSEY FERGUSON FRANSIZ 168 4 LU 11 NUMARA ALPLERLE SÜRÜMDE</strong></p><p></p><p> </p><p>power da buçuk abi 1-1power, 2-power, 3-3power şeklinde oluyo şimdi ki buçuk yani power dışlısi yerine şurat dışlısi takılıyo power da on göğüsde direksiyonun yanında bir kol var solda powerin yağ filtresi var önde radyatörun önünde powerun Küçük bir radyatöru var yağ tahrikli buçuk benim bildiğim şekli bu tarif etttim koldan aktif/pasif yapılıyo o şekilde kullanılıyo abi...</p><p> Eyvallah kardeşim Sağolasin...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="berat.yzn, post: 852213, member: 51696"] [b]Ynt: MASSEY FERGUSON FRANSIZ 168 4 LU 11 NUMARA ALPLERLE SÜRÜMDE[/b] power da buçuk abi 1-1power, 2-power, 3-3power şeklinde oluyo şimdi ki buçuk yani power dışlısi yerine şurat dışlısi takılıyo power da on göğüsde direksiyonun yanında bir kol var solda powerin yağ filtresi var önde radyatörun önünde powerun Küçük bir radyatöru var yağ tahrikli buçuk benim bildiğim şekli bu tarif etttim koldan aktif/pasif yapılıyo o şekilde kullanılıyo abi... Eyvallah kardeşim Sağolasin... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Çekimler)
MASSEY FERGUSON FRANSIZ 168 4 LU 11 NUMARA ALPLERLE SÜRÜMDE
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt