PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson Seri 100 Hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="poyrazatif" data-source="post: 342234" data-attributes="member: 11665"><p><strong>Ynt: MF Efsane 100 serisi hkkında ayrntılı anlatım Kullanan gören bilen herkes yazsın</strong></p><p></p><p>bizimkilerin gözündede bu 100 serisinin yeri başka, bizden 3 tane 135 1 tane 148 2 tane 165 1 tanede 185 geçmiş. 165le 148 hala duruyor, emmimdede 135 duruyor. içlerinde 148in yeri ayrıdır, 48 hp bir makina küçük işler için süper bir alet, 240ların bir çok modelini kullanmak nasip oldu ama hiçbiri 148 kadar rahat vermedi bana. diyeceksiniz altı üstü 48 hp 76 da kalma teknoloji diye ama öyle işte. 165 73 model oda güzeldir. emmimdede 135 var son çıkanıymış 82 modeldi galiba, ağır işlere gelmiyor zaten yumruk kadar hemen patenaj ediyor ama tarlalarda gezmek için ufak tefek işler için güzel. mazotu kokluyor gibi. bu seride en çok aranan 188in aragövdeli powerli bir modeli varmış 12 ileri 4 geri vitesli diyolar. üzerinde orjinalinden hidrolik direksiyon oluyormuş. 100 serisinin genelde ingiliz olanları tutuluyor. birde sonu 8 olan seriler daha çok aranıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="poyrazatif, post: 342234, member: 11665"] [b]Ynt: MF Efsane 100 serisi hkkında ayrntılı anlatım Kullanan gören bilen herkes yazsın[/b] bizimkilerin gözündede bu 100 serisinin yeri başka, bizden 3 tane 135 1 tane 148 2 tane 165 1 tanede 185 geçmiş. 165le 148 hala duruyor, emmimdede 135 duruyor. içlerinde 148in yeri ayrıdır, 48 hp bir makina küçük işler için süper bir alet, 240ların bir çok modelini kullanmak nasip oldu ama hiçbiri 148 kadar rahat vermedi bana. diyeceksiniz altı üstü 48 hp 76 da kalma teknoloji diye ama öyle işte. 165 73 model oda güzeldir. emmimdede 135 var son çıkanıymış 82 modeldi galiba, ağır işlere gelmiyor zaten yumruk kadar hemen patenaj ediyor ama tarlalarda gezmek için ufak tefek işler için güzel. mazotu kokluyor gibi. bu seride en çok aranan 188in aragövdeli powerli bir modeli varmış 12 ileri 4 geri vitesli diyolar. üzerinde orjinalinden hidrolik direksiyon oluyormuş. 100 serisinin genelde ingiliz olanları tutuluyor. birde sonu 8 olan seriler daha çok aranıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson Seri 100 Hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt