PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson Seri 100 Hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="7681" data-source="post: 342248" data-attributes="member: 27738"><p><strong>Ynt: MF Efsane 100 serisi hkkında ayrntılı anlatım Kullanan gören bilen herkes yazsın</strong></p><p></p><p>bu güne kadar aşık olduğum bir traktör varsa o da döküm cantlı bir 188 lik. bir dayının işinde ona yardımcı olurken birkaç sene kullanma fırsatım olmuştu. tarlada hangi işte olursa olsun kesinlikle çekmeyecem demezdi.helede o poveri harika bir özelliğiydi. dayı onu almanyadan getirmişti ama zannedersem hatırladığım kadarıyla şanzıman bölümünde fıransız etiketi vardı.yakıt olarakta bugünkü emsal traktörlerden kesinlikle baya bi az yakıyordu. zaman gelidi,nasıl olupta kandırıldıysa dayı bu taraktörü takasa verip bir 85 lik çiftçeker aldı.tabiki çok geçmeden de ayakları suya erdi. aldığı traktör sattığının yanında hem çok yakıyor hemde az çekiyordu. o dayı rahmetine kavuşalı üç sene oldu. ölmeden önce de bana vasiyet niteliğinde bir öğüt bırakmıştı. 'sakın kimseye aldanıpta traktörünü satma,yoksa çok pişman olursun' demişti.öyle bir hata yapmamış olsaydı belkide ömrü birkaç sene daha uzun olabilirdi.ne kadar çok üzüldüğünü çok iyi hatırlıyorum. unutmayın ki duvarı nem insanı gam yıkarmış. ben o dayının sözünü hala aklımda tutuyorum.insanlar tecrübe kazanıyorlar ama ne yazıkki bu onların ömürlerinin bir bölümüne mal oluyor.şimdi nezaman bir 188 lik mf görsem,aklıma o dayı ve onun büyük üzüntüsü geliyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="7681, post: 342248, member: 27738"] [b]Ynt: MF Efsane 100 serisi hkkında ayrntılı anlatım Kullanan gören bilen herkes yazsın[/b] bu güne kadar aşık olduğum bir traktör varsa o da döküm cantlı bir 188 lik. bir dayının işinde ona yardımcı olurken birkaç sene kullanma fırsatım olmuştu. tarlada hangi işte olursa olsun kesinlikle çekmeyecem demezdi.helede o poveri harika bir özelliğiydi. dayı onu almanyadan getirmişti ama zannedersem hatırladığım kadarıyla şanzıman bölümünde fıransız etiketi vardı.yakıt olarakta bugünkü emsal traktörlerden kesinlikle baya bi az yakıyordu. zaman gelidi,nasıl olupta kandırıldıysa dayı bu taraktörü takasa verip bir 85 lik çiftçeker aldı.tabiki çok geçmeden de ayakları suya erdi. aldığı traktör sattığının yanında hem çok yakıyor hemde az çekiyordu. o dayı rahmetine kavuşalı üç sene oldu. ölmeden önce de bana vasiyet niteliğinde bir öğüt bırakmıştı. 'sakın kimseye aldanıpta traktörünü satma,yoksa çok pişman olursun' demişti.öyle bir hata yapmamış olsaydı belkide ömrü birkaç sene daha uzun olabilirdi.ne kadar çok üzüldüğünü çok iyi hatırlıyorum. unutmayın ki duvarı nem insanı gam yıkarmış. ben o dayının sözünü hala aklımda tutuyorum.insanlar tecrübe kazanıyorlar ama ne yazıkki bu onların ömürlerinin bir bölümüne mal oluyor.şimdi nezaman bir 188 lik mf görsem,aklıma o dayı ve onun büyük üzüntüsü geliyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson Seri 100 Hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt