PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson Traktörler Arasında Sizce En Hızlı Traktör Hangisi.??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="historyman" data-source="post: 872900" data-attributes="member: 24699"><p><strong>Ynt: Massey Ferguson Traktörler Arasında Sizce En Hızlı Traktör Hangisi.??</strong></p><p></p><p>165 konusundaki fikirleri hayretle okudum çünkü 212 perkins motorlu olanına dişli taktırdılar bizim köyde yine de 240 ın tozuna yetişemiyordu. 240 lar hakkındaki afaki laflara inanırım yuklu rampadan inerken şahlanabiliyor. 265 yolda çok geziyor evet nail abi haklı </p><p> 165e takılan dişli bugatti dişlisi falan değilse 265 hava da karada 165 i geçer kanaatindeyim. 286 Gold ile deneyimime gelince firuzkoy den hadımkoye kadar gittik ve 240 dan hızlı dersem mübalağa etmiş olur muyum bilmiyorum yan yana karşılaştırmak lazım. Son olarak 240 ile 55 olçmuşluğum var ama arabaların hız göstergeleri ne kadar tutarlı ayrıca tartışılır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="historyman, post: 872900, member: 24699"] [b]Ynt: Massey Ferguson Traktörler Arasında Sizce En Hızlı Traktör Hangisi.??[/b] 165 konusundaki fikirleri hayretle okudum çünkü 212 perkins motorlu olanına dişli taktırdılar bizim köyde yine de 240 ın tozuna yetişemiyordu. 240 lar hakkındaki afaki laflara inanırım yuklu rampadan inerken şahlanabiliyor. 265 yolda çok geziyor evet nail abi haklı 165e takılan dişli bugatti dişlisi falan değilse 265 hava da karada 165 i geçer kanaatindeyim. 286 Gold ile deneyimime gelince firuzkoy den hadımkoye kadar gittik ve 240 dan hızlı dersem mübalağa etmiş olur muyum bilmiyorum yan yana karşılaştırmak lazım. Son olarak 240 ile 55 olçmuşluğum var ama arabaların hız göstergeleri ne kadar tutarlı ayrıca tartışılır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson Traktörler Arasında Sizce En Hızlı Traktör Hangisi.??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt