PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson X65'e hidrolik direksiyon taktırmak istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kerimkurt" data-source="post: 1251896" data-attributes="member: 75504"><p>Basınç ayarından neyi kastettiniz bilmiyorum.</p><p>Fakat bir önceki mesajda belirttiğim lift denen parçasını sökmek için bir ustadan yardım istedim. O da belki liftte hata yoktur bi bakalım dediler. </p><p>İlk tahmini pompanın yağı eksik olabilir oldu. </p><p>Yağı baktı eksik. Tamamladı hidrolik çok güzel çalıştı. Meğer taktırdığım ustanın hatası olarak yağ sızdırmış ve eksilmiş.</p><p>Bir gün boyunca hatayı telafi ettiğini söyledi. </p><p>Lift sökülmesine gerek kalmadı.</p><p></p><p>Fakat hema hidrolik direksiyon fabrikasına telefon açtığımda benimle ciddi ilgilendiler. Lift denen parçasını ilk olarak değiştirmeyi kabul ettiler hık mık demeden. O yüzden ilgilerinden dolayı...</p><p>Hattat otomotiv pazarlama aş de çalışan isminin Recep Burak olduğunu söyleyen/veya öyle not aldığım şahıs parça değişimini söylemişti.</p><p></p><p>Değişim olsa bile problem çözülmeyecekti. </p><p>Fakat dediğim gibi ilgilerine teşekkür ederim.</p><p></p><p></p><p>Belki başımdan geçen durum başkasına fayda olur diye durumu anlattım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kerimkurt, post: 1251896, member: 75504"] Basınç ayarından neyi kastettiniz bilmiyorum. Fakat bir önceki mesajda belirttiğim lift denen parçasını sökmek için bir ustadan yardım istedim. O da belki liftte hata yoktur bi bakalım dediler. İlk tahmini pompanın yağı eksik olabilir oldu. Yağı baktı eksik. Tamamladı hidrolik çok güzel çalıştı. Meğer taktırdığım ustanın hatası olarak yağ sızdırmış ve eksilmiş. Bir gün boyunca hatayı telafi ettiğini söyledi. Lift sökülmesine gerek kalmadı. Fakat hema hidrolik direksiyon fabrikasına telefon açtığımda benimle ciddi ilgilendiler. Lift denen parçasını ilk olarak değiştirmeyi kabul ettiler hık mık demeden. O yüzden ilgilerinden dolayı... Hattat otomotiv pazarlama aş de çalışan isminin Recep Burak olduğunu söyleyen/veya öyle not aldığım şahıs parça değişimini söylemişti. Değişim olsa bile problem çözülmeyecekti. Fakat dediğim gibi ilgilerine teşekkür ederim. Belki başımdan geçen durum başkasına fayda olur diye durumu anlattım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Massey Ferguson X65'e hidrolik direksiyon taktırmak istiyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt