PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
massey steyr
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="anıltiraki" data-source="post: 212663" data-attributes="member: 3128"><p><strong>Ynt: massey steyr</strong></p><p></p><p></p><p>öncellikle bu arkadaşlara teşekkür ediyorum cevaplarından dolayı...</p><p>bak kardeşim sen anlamadığın işlere burnunu sokma istersen...bu işlerde endamına güzelliğine bakılmaz önemli olan işlevi...ayrıca steyrin her şeyi çok güzel masseyden...</p><p>biz şimdiye kadar steyr hiç yolda kalmadık allaha şükür hiç bir tarafınında kırıldığını görmedim</p><p>varsın atsın...ama 265 80 beygirlik traktörün yaktığını yaktıktan sonra ne anlamı var ki...ayrıca hiç steyrin diferansiyal dağıttını tarlada hararet yaptığı gördün mü???...tabi gözlerin varsa</p><p>kardeşim senin anlama sorunun mu var...steyr diyorlar iki saattir...bi de ayrıca o kadar para veriyorsunuz yetmiyor üstüne dünya kadar mazot parası veriyorsunuz...yazık vallahi...</p><p>gelelim masseyin eksilerine...bir kere arka hafif hemen patiye sarıyor...hidrolikler gene hiç yaramaz...kendini bile taşımaz...stop ettiğin gibi salar hemen...frenler traktörden daha çok bağırıyor zaten dokunmaya gelmiyor...sadece eskileri olsa gene iyi 3.105 bile aynı be abicim...orjinal (damper kaldırmak için bi dalga varya adını yapamıcam tam) o bile yok...ne yalan söyleyeyim ben onu steyrin 65 model traktöründe bile gördüm...şimdi steyrinde eksilerinide saymak isterdim ama yok işte... ok-*-s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anıltiraki, post: 212663, member: 3128"] [b]Ynt: massey steyr[/b] öncellikle bu arkadaşlara teşekkür ediyorum cevaplarından dolayı... bak kardeşim sen anlamadığın işlere burnunu sokma istersen...bu işlerde endamına güzelliğine bakılmaz önemli olan işlevi...ayrıca steyrin her şeyi çok güzel masseyden... biz şimdiye kadar steyr hiç yolda kalmadık allaha şükür hiç bir tarafınında kırıldığını görmedim varsın atsın...ama 265 80 beygirlik traktörün yaktığını yaktıktan sonra ne anlamı var ki...ayrıca hiç steyrin diferansiyal dağıttını tarlada hararet yaptığı gördün mü???...tabi gözlerin varsa kardeşim senin anlama sorunun mu var...steyr diyorlar iki saattir...bi de ayrıca o kadar para veriyorsunuz yetmiyor üstüne dünya kadar mazot parası veriyorsunuz...yazık vallahi... gelelim masseyin eksilerine...bir kere arka hafif hemen patiye sarıyor...hidrolikler gene hiç yaramaz...kendini bile taşımaz...stop ettiğin gibi salar hemen...frenler traktörden daha çok bağırıyor zaten dokunmaya gelmiyor...sadece eskileri olsa gene iyi 3.105 bile aynı be abicim...orjinal (damper kaldırmak için bi dalga varya adını yapamıcam tam) o bile yok...ne yalan söyleyeyim ben onu steyrin 65 model traktöründe bile gördüm...şimdi steyrinde eksilerinide saymak isterdim ama yok işte... ok-*-s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
massey steyr
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt