PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MASSEYDEN NE ISTIYORLAR ANLAMADIM Kİİ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 228261" data-attributes="member: 16973"><p>SLM ARKADASLAR BEN 60-90 HP ARASI BIRCOK MODEL VE MARKA TRATOR KULLANDIM GENELDE ARAZIDEN TOMRUK CEKIYORUM AMA KUM TAS MOLOZ VB DE OLUYOR HER TURLU TARLA VE ARAZI KOSULLARINDADA KULLANDIM MASSEYDEN BASKA TAKTORDEN VERIM ALAMADIM DIFRANSIYEL DAGITAN MI MOTOR KITLEYEN MI HIDROLIKLERI PATLAYAN MI ENJEKTOR YAKAN MI DAHA NE ISTERSENIZ HER ARIZA CESIDINDEN GORDUM AMA MASSEYDE EN ZOR KOSULLARDA BUNLARIN HIC BIRISINI GORMEDIM BU KALITEDEN TURK CIFCISI NEDEN MEMNUN DEGIL YOKSA BEN MI YANILIYORUM YORUMLARINIZI BEKLIYORUM</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 228261, member: 16973"] SLM ARKADASLAR BEN 60-90 HP ARASI BIRCOK MODEL VE MARKA TRATOR KULLANDIM GENELDE ARAZIDEN TOMRUK CEKIYORUM AMA KUM TAS MOLOZ VB DE OLUYOR HER TURLU TARLA VE ARAZI KOSULLARINDADA KULLANDIM MASSEYDEN BASKA TAKTORDEN VERIM ALAMADIM DIFRANSIYEL DAGITAN MI MOTOR KITLEYEN MI HIDROLIKLERI PATLAYAN MI ENJEKTOR YAKAN MI DAHA NE ISTERSENIZ HER ARIZA CESIDINDEN GORDUM AMA MASSEYDE EN ZOR KOSULLARDA BUNLARIN HIC BIRISINI GORMEDIM BU KALITEDEN TURK CIFCISI NEDEN MEMNUN DEGIL YOKSA BEN MI YANILIYORUM YORUMLARINIZI BEKLIYORUM [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MASSEYDEN NE ISTIYORLAR ANLAMADIM Kİİ???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt