PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MASSEYDEN NE ISTIYORLAR ANLAMADIM Kİİ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 233818" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: MASSEYDEN NE ISTIYORLAR ANLAMADIM Kİİ???</strong></p><p></p><p>arkadasslar ben 285s kullandım traktör güçlü traktör fakat patinajdan kurakta sürüm yapamassınız.. ve inişlerde acayip kendini salar ve zıplama yapar 77bg bi traktörün altında verim saglıyor örnegin bi valtra a75 veya erkunt 80t ile karsılaştırırsanız ne yukte nede tarlada onlar kadar verimli degildir.. dayanıklılıga gelince hidrolikleri problemi diye duymuştum.. bizim burda kurakta 640 ın önunde gidemz tarlada patinajdan.. kulivatör cekemessiniz kuru sürülmüş tarlada..örnegin 70-66 fiat kadar dayanıklı degildir ve çekiştede onun kadar cekişli degildir diye düşünüyorum.. vitesleri yetersiz bidefa.. bi gun akşama kadar taş çektim 640 ve fiat 70-56 ile beraber ama vitesleri uygun olmuyor ya cok seri oluıyor ya cok agır bozuk yolda 640la 70-56 surenler daha rahat vites secebiliyordu ve beni geciyorlardı bi üst vitese attııgımda cok suratleniyordu oda zararlı diye düşük vitesle gidiyordum hep.. yakıt konusunda 285s kullanıcıların cogundan çok yakıyor diye duydum.. benim kullandıgım dayımın 285s idi.. ve dayımda 285s i satıp 70-66 almayı düşünüyordu.. mf lerin en ideal traktörü 240 tır bide eski ingilizler..</p><p>285s in uzerindeki şanzuman kaç yıllık şanzuman bi bakın bakalım yıllarca boyayıp boyayyıp satmışlar.. mf nin en eksik yönü bu yeni bi şanzuman geliştiremedi..vitesleri yetersiz diye düşünüyorum.. örnegin erkunt servet 80t de pulluk sürerken kullana bilecegini tam 8 vites var (3takviye-l,3takviye-h,4t-l,4t,h,1.vites-l,1.v-h,2.v-l,2.v-h,) tarlanın durumuna göre motorun zorlanmasına göre istediginiz secimi yapabilirsiniz.. şanzuman bu işte böle avantaj sağlamalı.. biraz daha hızlı gitmek için gaza basmak yerine bi vites yukseltmek yetiyor.. ama mf de bi vites yukseltince çok süratlenecektir buda motoru cok zorlayacak veya cekmeyecek mecburen vites yukseltmek yerine gaza yukleneceksiniz buda ekstra yakıt sarfiyatı olacak..</p><p></p><p>ikinci el mevzusuna gelince o dedigin model turkiyede kaç tane sattıki 255 piyasada olsun .. galeriler dolu mf ve nh.. şimdi galerilerde same yok diye same çokmu tutuluyor oluyor. yada a markası yok diye az sattıgı için ikinci ele düşmüyor.. şimdi galerilerde her marka nın 1-2 senelik traktörünü görmeniz de cok dogal çünkü milet gaza gelip kredi ile almış sıfır traktör sonra ödeyememiş mecbur satıyor yada hacize düşmüş.. şimdi diyemessiniz ki alan adam memnun kalmamış satıyor mecburiyetten satan çok çifçide var ikinci elde galerilerde bekleyen traktörlere bakarak yorum yapmak biraz saglıksız olur diye düşünüyorum..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 233818, member: 2401"] [b]Ynt: MASSEYDEN NE ISTIYORLAR ANLAMADIM Kİİ???[/b] arkadasslar ben 285s kullandım traktör güçlü traktör fakat patinajdan kurakta sürüm yapamassınız.. ve inişlerde acayip kendini salar ve zıplama yapar 77bg bi traktörün altında verim saglıyor örnegin bi valtra a75 veya erkunt 80t ile karsılaştırırsanız ne yukte nede tarlada onlar kadar verimli degildir.. dayanıklılıga gelince hidrolikleri problemi diye duymuştum.. bizim burda kurakta 640 ın önunde gidemz tarlada patinajdan.. kulivatör cekemessiniz kuru sürülmüş tarlada..örnegin 70-66 fiat kadar dayanıklı degildir ve çekiştede onun kadar cekişli degildir diye düşünüyorum.. vitesleri yetersiz bidefa.. bi gun akşama kadar taş çektim 640 ve fiat 70-56 ile beraber ama vitesleri uygun olmuyor ya cok seri oluıyor ya cok agır bozuk yolda 640la 70-56 surenler daha rahat vites secebiliyordu ve beni geciyorlardı bi üst vitese attııgımda cok suratleniyordu oda zararlı diye düşük vitesle gidiyordum hep.. yakıt konusunda 285s kullanıcıların cogundan çok yakıyor diye duydum.. benim kullandıgım dayımın 285s idi.. ve dayımda 285s i satıp 70-66 almayı düşünüyordu.. mf lerin en ideal traktörü 240 tır bide eski ingilizler.. 285s in uzerindeki şanzuman kaç yıllık şanzuman bi bakın bakalım yıllarca boyayıp boyayyıp satmışlar.. mf nin en eksik yönü bu yeni bi şanzuman geliştiremedi..vitesleri yetersiz diye düşünüyorum.. örnegin erkunt servet 80t de pulluk sürerken kullana bilecegini tam 8 vites var (3takviye-l,3takviye-h,4t-l,4t,h,1.vites-l,1.v-h,2.v-l,2.v-h,) tarlanın durumuna göre motorun zorlanmasına göre istediginiz secimi yapabilirsiniz.. şanzuman bu işte böle avantaj sağlamalı.. biraz daha hızlı gitmek için gaza basmak yerine bi vites yukseltmek yetiyor.. ama mf de bi vites yukseltince çok süratlenecektir buda motoru cok zorlayacak veya cekmeyecek mecburen vites yukseltmek yerine gaza yukleneceksiniz buda ekstra yakıt sarfiyatı olacak.. ikinci el mevzusuna gelince o dedigin model turkiyede kaç tane sattıki 255 piyasada olsun .. galeriler dolu mf ve nh.. şimdi galerilerde same yok diye same çokmu tutuluyor oluyor. yada a markası yok diye az sattıgı için ikinci ele düşmüyor.. şimdi galerilerde her marka nın 1-2 senelik traktörünü görmeniz de cok dogal çünkü milet gaza gelip kredi ile almış sıfır traktör sonra ödeyememiş mecbur satıyor yada hacize düşmüş.. şimdi diyemessiniz ki alan adam memnun kalmamış satıyor mecburiyetten satan çok çifçide var ikinci elde galerilerde bekleyen traktörlere bakarak yorum yapmak biraz saglıksız olur diye düşünüyorum.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MASSEYDEN NE ISTIYORLAR ANLAMADIM Kİİ???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt