PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MASSEYDEN NE ISTIYORLAR ANLAMADIM Kİİ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 234303" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: MASSEYDEN NE ISTIYORLAR ANLAMADIM Kİİ???</strong></p><p></p><p>loruoglu öncelikle sen yazdıklarımı dikkatli okumuyosun galiba.. ben mf de uygun vites bulmakta zorlandıgımı ve kasisli yokda bi üst vitese alınca cok suratlendigini bi alt vitesteyse agır kaldıgını söyledim ve b ust vitese alıncada sert kasislere girdim ve römorkun cantı patladı dedim.. ben mf nin şanzumanlarını begenmiyorum.. ha sen dersen ki süper şanzuman var üzerinde bişey diyemem senin görüşün.. bizim burda 5li 14lü pullugu yerinden kımıldatamaz emin olabilirsin.. pancar yerinde 3lü 14lüyü zor cekiyor 285sler bizim burda hiç 4lu kullanan 285 çi yok en az 7-8tane var hiç biri senin kadar idaalıda degil.. sen öle anlatıyorsun ki gercekten bildigim mflerden farklı bi traktör mü acaba senin ki... ben şuan adanada yasıyorum zaten köyümüz elazıgda ailemde elazığ da.. adanalı samancıların bi çogu kadirli ve kozanlıdır ve bunlar asla fiat dışında traktör kullanmazlar.. biz bidefa mf285 ve 265leri olan samancıları getirdik. ben orda mf nin hararet yapıp yapmadıgını gözlerimle gördum yamaçlarda v.s nasıl cektiginide !!!... karadumana nasıl boguldugunuda.. 80-66 nında saman makinasında nasıl calıştıgını göruyorum her yıl. ve samancılarlada bu muhabetlerimiz olur en ideal saman makinası çeken traktör 80-66 4x4 ve 640 fiat tır.. diye derler. yeni nhleride begenmezler.. ben fiatcı veya nh ci falan da degilim nh traktörümde yok nh nn td serisinide begenmem..</p><p></p><p>çek videolarını koy buraya bizde görelim mf nin güçünü seriligini..biz bazen temmuz ayında çift süreriz hiç bi mf çi bu ayda bizim burda tarlaya girmez pullukla girende lastikleri biraz yakar çıkar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 234303, member: 2401"] [b]Ynt: MASSEYDEN NE ISTIYORLAR ANLAMADIM Kİİ???[/b] loruoglu öncelikle sen yazdıklarımı dikkatli okumuyosun galiba.. ben mf de uygun vites bulmakta zorlandıgımı ve kasisli yokda bi üst vitese alınca cok suratlendigini bi alt vitesteyse agır kaldıgını söyledim ve b ust vitese alıncada sert kasislere girdim ve römorkun cantı patladı dedim.. ben mf nin şanzumanlarını begenmiyorum.. ha sen dersen ki süper şanzuman var üzerinde bişey diyemem senin görüşün.. bizim burda 5li 14lü pullugu yerinden kımıldatamaz emin olabilirsin.. pancar yerinde 3lü 14lüyü zor cekiyor 285sler bizim burda hiç 4lu kullanan 285 çi yok en az 7-8tane var hiç biri senin kadar idaalıda degil.. sen öle anlatıyorsun ki gercekten bildigim mflerden farklı bi traktör mü acaba senin ki... ben şuan adanada yasıyorum zaten köyümüz elazıgda ailemde elazığ da.. adanalı samancıların bi çogu kadirli ve kozanlıdır ve bunlar asla fiat dışında traktör kullanmazlar.. biz bidefa mf285 ve 265leri olan samancıları getirdik. ben orda mf nin hararet yapıp yapmadıgını gözlerimle gördum yamaçlarda v.s nasıl cektiginide !!!... karadumana nasıl boguldugunuda.. 80-66 nında saman makinasında nasıl calıştıgını göruyorum her yıl. ve samancılarlada bu muhabetlerimiz olur en ideal saman makinası çeken traktör 80-66 4x4 ve 640 fiat tır.. diye derler. yeni nhleride begenmezler.. ben fiatcı veya nh ci falan da degilim nh traktörümde yok nh nn td serisinide begenmem.. çek videolarını koy buraya bizde görelim mf nin güçünü seriligini..biz bazen temmuz ayında çift süreriz hiç bi mf çi bu ayda bizim burda tarlaya girmez pullukla girende lastikleri biraz yakar çıkar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MASSEYDEN NE ISTIYORLAR ANLAMADIM Kİİ???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt