PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MASSEYDEN NE ISTIYORLAR ANLAMADIM Kİİ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 241802" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: MASSEYDEN NE ISTIYORLAR ANLAMADIM Kİİ???</strong></p><p></p><p>abilerim,dostlarım ben ne massey kullanıcısıyım nede new holland.tarafsız olarak gözlemlediklerimi size anlatacağım.massey fergusonun 265,285 serilerini tarlada kullanmadım.viteslerini bilmem.ben edirne-keşanlıyım.burada gördüğüm çoğu MF çok mazot yakar.new hollandlarda bana göre yakıyor.şimdi hiç demeyin çok çeken motor çok yakar diye.200 serisi mf lerde ben fren namına bir şey görmedim.kendim bizzat bu sene şahit oldum mf nin frenleri boşalıp kamyona çarptı.olası bi facia kıl payı atlatıldı.daha sonra 265 s traktör kantardan inerken arkasında 4 tona yakın buğday vardı.kantarın o hafif rampasını bilirsiniz.daha başında frenleri sıktı en aşağı 5-6 metre kızakladı.285 4x4 21li aysan takılı motor gözümün önünde 3 kere havadaki aysanları yere indirdi.patinaj yapıyor fakat bu patinajıda ağırlıkla önlüyorlar.ya motor arka dağıtırsa ne olur?yazık günah.şanzuman olarak hakikatten mf nin seçeneği çok az.3000 seriside dahil.bi aralar 398 ferguson kullanmıştım.o zaman o motorada hayran kaldım.her yerin toprak yapısı farklı olabilir toprak sürüm şekillerimiz mevsimsel değişikliklerimiz, ektiğimiz ürünler farklılık gösterebilir.burada yok bnm 285 im 5li çekio yakmıyor senn 285 3 lü çekiyor yakıyor diye bir mantık kabul etmem.senn toprağın gevşektir 5lide çeker 6 lıda çeker motoru zorlamaz mazotta yakmaz.ama bizim burada sen gel 5liyi toprağa göm o motorla en fazla gideceğin kendi tarlalarım için söylüyorum 10 metre.10 metreden sonra ya motor boğulur stop eder.yada sen motoru aşırı zorlamaktan arka dağıtırsın yada lastik ısınmasından dolayı anızı ve motorunu yakarsın. Benim diyeceğim bizler MF den bir şey istemiyoruz tarafsız olarak yada taraflı olarak MF nin beğenmediğimiz yönlerini burada yazıyoruz.burada herkes 80-66 nın gücünüde 285 in gücünüde bilir.tartışma çıkmadan burada herkes yorumlarını belirtmeli ister katıl ister katılmayın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 241802, member: 919"] [b]Ynt: MASSEYDEN NE ISTIYORLAR ANLAMADIM Kİİ???[/b] abilerim,dostlarım ben ne massey kullanıcısıyım nede new holland.tarafsız olarak gözlemlediklerimi size anlatacağım.massey fergusonun 265,285 serilerini tarlada kullanmadım.viteslerini bilmem.ben edirne-keşanlıyım.burada gördüğüm çoğu MF çok mazot yakar.new hollandlarda bana göre yakıyor.şimdi hiç demeyin çok çeken motor çok yakar diye.200 serisi mf lerde ben fren namına bir şey görmedim.kendim bizzat bu sene şahit oldum mf nin frenleri boşalıp kamyona çarptı.olası bi facia kıl payı atlatıldı.daha sonra 265 s traktör kantardan inerken arkasında 4 tona yakın buğday vardı.kantarın o hafif rampasını bilirsiniz.daha başında frenleri sıktı en aşağı 5-6 metre kızakladı.285 4x4 21li aysan takılı motor gözümün önünde 3 kere havadaki aysanları yere indirdi.patinaj yapıyor fakat bu patinajıda ağırlıkla önlüyorlar.ya motor arka dağıtırsa ne olur?yazık günah.şanzuman olarak hakikatten mf nin seçeneği çok az.3000 seriside dahil.bi aralar 398 ferguson kullanmıştım.o zaman o motorada hayran kaldım.her yerin toprak yapısı farklı olabilir toprak sürüm şekillerimiz mevsimsel değişikliklerimiz, ektiğimiz ürünler farklılık gösterebilir.burada yok bnm 285 im 5li çekio yakmıyor senn 285 3 lü çekiyor yakıyor diye bir mantık kabul etmem.senn toprağın gevşektir 5lide çeker 6 lıda çeker motoru zorlamaz mazotta yakmaz.ama bizim burada sen gel 5liyi toprağa göm o motorla en fazla gideceğin kendi tarlalarım için söylüyorum 10 metre.10 metreden sonra ya motor boğulur stop eder.yada sen motoru aşırı zorlamaktan arka dağıtırsın yada lastik ısınmasından dolayı anızı ve motorunu yakarsın. Benim diyeceğim bizler MF den bir şey istemiyoruz tarafsız olarak yada taraflı olarak MF nin beğenmediğimiz yönlerini burada yazıyoruz.burada herkes 80-66 nın gücünüde 285 in gücünüde bilir.tartışma çıkmadan burada herkes yorumlarını belirtmeli ister katıl ister katılmayın. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MASSEYDEN NE ISTIYORLAR ANLAMADIM Kİİ???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt