PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Çekimler)
Maxima 9115 Aktarma 7li 14 numara ünlü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Edirneci22" data-source="post: 1245284" data-attributes="member: 76866"><p>Kendini küçümseme ama niye büyük tarlası olan çiftçi alırmış bence 50 dönüm tarlası olan adam da hakediyor ve alması doğru birşey köylerde salak bir düşünce var ve halay konusu oluyor aaaa Suna bak 70. Dönüm tarlaya 100 bg. Makina almış alsın abi gelistirsin kendini sen 285 kosuyonda neoluyor soğukta gotun dönüyor vs vs birde takdiri ilahi ye inanırım birgün adam TD 100 aldı ve başkası da halay etti onla. Bilmem nerenemi sokcan koca motoru çift cekeri diye. Ve beş gün sonra o dalga geçen adam 60 56 ile çamurda battı bende yan tarladayim o TD 100 de alt parçada ben de ilaç pompası takılı idi çeki yok çekemem dedim aslında bariz gitsin o halay ettiği adama rica etsin diye gitti o adam da geldi çekmek için bağladılar adam bir vurdu ben dedim ikiye böldü 6056 yi ciğeri söküldü sanki tabi TD ci göğsü kabarık yüzünde bir gülümseme bizim halayci da bir eziklik yani çok mutlu oldum onları izlerken takdiri ilahi bu olsa gerek</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Edirneci22, post: 1245284, member: 76866"] Kendini küçümseme ama niye büyük tarlası olan çiftçi alırmış bence 50 dönüm tarlası olan adam da hakediyor ve alması doğru birşey köylerde salak bir düşünce var ve halay konusu oluyor aaaa Suna bak 70. Dönüm tarlaya 100 bg. Makina almış alsın abi gelistirsin kendini sen 285 kosuyonda neoluyor soğukta gotun dönüyor vs vs birde takdiri ilahi ye inanırım birgün adam TD 100 aldı ve başkası da halay etti onla. Bilmem nerenemi sokcan koca motoru çift cekeri diye. Ve beş gün sonra o dalga geçen adam 60 56 ile çamurda battı bende yan tarladayim o TD 100 de alt parçada ben de ilaç pompası takılı idi çeki yok çekemem dedim aslında bariz gitsin o halay ettiği adama rica etsin diye gitti o adam da geldi çekmek için bağladılar adam bir vurdu ben dedim ikiye böldü 6056 yi ciğeri söküldü sanki tabi TD ci göğsü kabarık yüzünde bir gülümseme bizim halayci da bir eziklik yani çok mutlu oldum onları izlerken takdiri ilahi bu olsa gerek [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Çekimler)
Maxima 9115 Aktarma 7li 14 numara ünlü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt