PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Çekimler)
Maxima 9115 Aktarma 7li 14 numara ünlü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 886939" data-attributes="member: 48547"><p><strong>Ynt: Maxima 9115 Aktarma 7li 14 numara ünlü</strong></p><p></p><p>Bizim milletimizdeki teknoloji, konfor sevdası hiç bir millette yoktur eminim. Yaptığı işin kalitesi ile traktörün kalitesi orantılı olmalı. Yine bana kızacaksınız ama batıyoruz, işler kötü, durumumuz iyi değil diyen insanların teknoloji ve konfor sevdası çok garip. Son model telefon alıp, içine kontör atamamak gibi bir şey... Konfor ve teknoloji sevdası ve aslında gizli sevda olan hava atma sevdası yüzünden traktör alıp batan bir çok kişi tanıyorum. Milletimizin o son teknoloji, konforlu makineleri kullanabilmesi için hem çok çalışması hem de yerli traktörü desteklemesi lazım, hep ithal gelsin olmaz. Tabi genelleme yapıyorum, bireysel algılamayın... Tümosan ' daki mantık, Dacia ' nın mantığıyla örtüşüyor. Düşük teknoloji, düşük konfor ama Türkiye şartlarına uygun, ekonomik araçlar... Çok tutulmasının sebebi de bu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 886939, member: 48547"] [b]Ynt: Maxima 9115 Aktarma 7li 14 numara ünlü[/b] Bizim milletimizdeki teknoloji, konfor sevdası hiç bir millette yoktur eminim. Yaptığı işin kalitesi ile traktörün kalitesi orantılı olmalı. Yine bana kızacaksınız ama batıyoruz, işler kötü, durumumuz iyi değil diyen insanların teknoloji ve konfor sevdası çok garip. Son model telefon alıp, içine kontör atamamak gibi bir şey... Konfor ve teknoloji sevdası ve aslında gizli sevda olan hava atma sevdası yüzünden traktör alıp batan bir çok kişi tanıyorum. Milletimizin o son teknoloji, konforlu makineleri kullanabilmesi için hem çok çalışması hem de yerli traktörü desteklemesi lazım, hep ithal gelsin olmaz. Tabi genelleme yapıyorum, bireysel algılamayın... Tümosan ' daki mantık, Dacia ' nın mantığıyla örtüşüyor. Düşük teknoloji, düşük konfor ama Türkiye şartlarına uygun, ekonomik araçlar... Çok tutulmasının sebebi de bu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Çekimler)
Maxima 9115 Aktarma 7li 14 numara ünlü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt