PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
mazot gübre ve yemlik bitki destekleri askıya çıktı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fatihcastle" data-source="post: 926901" data-attributes="member: 5956"><p><strong>Ynt: mazot gübre ve yemlik bitki destekleri askıya çıktı</strong></p><p></p><p></p><p>Abi surda konusmak istemiyorum ama madem actiniz söyleyim bi saraydir tutturmussunuz bi hirsizliktir tutturmussunuz gidiyor o saray tayyibin babasindan kalmadi oglunada kalmaz orasi Türkiye cumhuriyetinin malidir</p><p>Hirsizliga gelirsek ayni hakim polis savci askeri personeli tutuklarken nasil icimiz yandi hepimiz biliyoruz ozaman ne diyorduk bu savci tayyibin adami megerse neymis adam amerika ve israilin kuklasiymis utandik lafarimizdan ayni askerler begenmedigi hukumetin cikardigi kanunla serbest kaldi simdi bu isi yapan savci ve polisler yakalaniyor ve ayni örgütün montajlarla Türkiyede kaos ortami ve itibarsizlastirma politikasi yönettigi ortaya cikti tapelerin montaj oldugu ortaya cikti akliyla dünyada saygi goren bi lider telefonda hem paralari tasi diyecek hemde bak telefonlarda dinleniyor dikkat et diyecek diger bakanlarin cezasina bisey diyemem calanin yanina kalmasin derim ben </p><p>Ayrica 80 yildir Türkiye de yapilan yatirim,tesvik,buyume,sanayilesme,kopru,yol,tunel,hizli tren,metro ne kadardi son 10 yilda ne kadar şu donemde ayagini yorganina gore uzatip ticaret yapan kazanir 10 donum tarlaya 100 000 liralik motoru baglayip yilda 200 saat yaptiranin fakirlikten bahsedip devletten yardim beklemesi sacma madem yapiyorsun al sana hibe yap bi besi isletmesi diyen bi devlet nasil hirsiz olabilir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fatihcastle, post: 926901, member: 5956"] [b]Ynt: mazot gübre ve yemlik bitki destekleri askıya çıktı[/b] Abi surda konusmak istemiyorum ama madem actiniz söyleyim bi saraydir tutturmussunuz bi hirsizliktir tutturmussunuz gidiyor o saray tayyibin babasindan kalmadi oglunada kalmaz orasi Türkiye cumhuriyetinin malidir Hirsizliga gelirsek ayni hakim polis savci askeri personeli tutuklarken nasil icimiz yandi hepimiz biliyoruz ozaman ne diyorduk bu savci tayyibin adami megerse neymis adam amerika ve israilin kuklasiymis utandik lafarimizdan ayni askerler begenmedigi hukumetin cikardigi kanunla serbest kaldi simdi bu isi yapan savci ve polisler yakalaniyor ve ayni örgütün montajlarla Türkiyede kaos ortami ve itibarsizlastirma politikasi yönettigi ortaya cikti tapelerin montaj oldugu ortaya cikti akliyla dünyada saygi goren bi lider telefonda hem paralari tasi diyecek hemde bak telefonlarda dinleniyor dikkat et diyecek diger bakanlarin cezasina bisey diyemem calanin yanina kalmasin derim ben Ayrica 80 yildir Türkiye de yapilan yatirim,tesvik,buyume,sanayilesme,kopru,yol,tunel,hizli tren,metro ne kadardi son 10 yilda ne kadar şu donemde ayagini yorganina gore uzatip ticaret yapan kazanir 10 donum tarlaya 100 000 liralik motoru baglayip yilda 200 saat yaptiranin fakirlikten bahsedip devletten yardim beklemesi sacma madem yapiyorsun al sana hibe yap bi besi isletmesi diyen bi devlet nasil hirsiz olabilir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
mazot gübre ve yemlik bitki destekleri askıya çıktı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt