PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Mazot Pahalı Diyorsanız Bunlara Bakabilirsiniz..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 761382" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Mazot Pahalı Diyorsanız Bunlara Bakabilirsiniz..</strong></p><p></p><p>güzel paylaşım videolar hobiciler için makul ve stres atmak için mantıklı fakat konu başlıgı bana biraz itici geldi</p><p></p><p>Mazot Pahalı Diyorsanız Bunlara Bakabilirsiniz..</p><p></p><p>bunlara bakalımda sadece bakarız şuanda bu videodakileri geçtim atla eşekle veya öküzle bile çiftçilik yapamayız hadi bunlarıda geçtim </p><p>eski model bir traktörle mesela ford 3000 veya fiat 480 gibi bir traktörlede iş yapamayız </p><p>yapan yokmudur illaki vardır 10 dear 20 dekar arasi varsa herkes yapar elbette</p><p>fakat çok arazi işleyen çiftçiler için artık bu veya buna benzer düşünceler mazide kaldı</p><p>sebebide bariz bir şekilde ortada</p><p>eskiden bu saydıklarımla dedem babam veya birçogunuzun dedesi veya babası çiftçilik yapmıştır fakat</p><p>şunuda unutmamak gerekir ki</p><p>ozaman işlenen arazi miktarıyla şuanda işlenen arazi miktarı eşit degil çok arttı arazi miktarları</p><p>artık öyle bir duruma geldikki bir traktr bile olsa oda iş görmüyor illaki ikinci hatta üçüncü traktörü alan birçok çifti var</p><p>yoksa bu işi yapmak imkansız </p><p>bu şartlarda yani traktörün olmazsa olmaz oldugu bir konumda mazot nekadar pahalı olsada traktör kullanmaktan başka çaremiz veya seçenegimiz yok</p><p>kaldıki bu videolardaki kişilerin enaz yarısı hobi amaçlı bu aletleri kullanıyor ve bu videoların çekildigi ülkelerin birçogunda de mazot pahalılıgı gibi bir sıkıntı yok varsada adamlarda para sıkıntısı yok</p><p>adamlarda para var huzur yok huzuruda böyle şeylerle arıyorlar</p><p>kısaca keyifleri için bu işi yapan kişiler bu videodakiler</p><p>bizlerde mazot pahalı oldugu içn bakmamalıyız bu videolara</p><p>sadece bu videolara bakarsak şunun için bakalım </p><p>ilerde birgün para var huzur yok ne yapsak da biraz rahatlasak dedigimizde bizim için bir fikir verebilmesi açısından izleyelim butür videoları</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 761382, member: 33118"] [b]Ynt: Mazot Pahalı Diyorsanız Bunlara Bakabilirsiniz..[/b] güzel paylaşım videolar hobiciler için makul ve stres atmak için mantıklı fakat konu başlıgı bana biraz itici geldi Mazot Pahalı Diyorsanız Bunlara Bakabilirsiniz.. bunlara bakalımda sadece bakarız şuanda bu videodakileri geçtim atla eşekle veya öküzle bile çiftçilik yapamayız hadi bunlarıda geçtim eski model bir traktörle mesela ford 3000 veya fiat 480 gibi bir traktörlede iş yapamayız yapan yokmudur illaki vardır 10 dear 20 dekar arasi varsa herkes yapar elbette fakat çok arazi işleyen çiftçiler için artık bu veya buna benzer düşünceler mazide kaldı sebebide bariz bir şekilde ortada eskiden bu saydıklarımla dedem babam veya birçogunuzun dedesi veya babası çiftçilik yapmıştır fakat şunuda unutmamak gerekir ki ozaman işlenen arazi miktarıyla şuanda işlenen arazi miktarı eşit degil çok arttı arazi miktarları artık öyle bir duruma geldikki bir traktr bile olsa oda iş görmüyor illaki ikinci hatta üçüncü traktörü alan birçok çifti var yoksa bu işi yapmak imkansız bu şartlarda yani traktörün olmazsa olmaz oldugu bir konumda mazot nekadar pahalı olsada traktör kullanmaktan başka çaremiz veya seçenegimiz yok kaldıki bu videolardaki kişilerin enaz yarısı hobi amaçlı bu aletleri kullanıyor ve bu videoların çekildigi ülkelerin birçogunda de mazot pahalılıgı gibi bir sıkıntı yok varsada adamlarda para sıkıntısı yok adamlarda para var huzur yok huzuruda böyle şeylerle arıyorlar kısaca keyifleri için bu işi yapan kişiler bu videodakiler bizlerde mazot pahalı oldugu içn bakmamalıyız bu videolara sadece bu videolara bakarsak şunun için bakalım ilerde birgün para var huzur yok ne yapsak da biraz rahatlasak dedigimizde bizim için bir fikir verebilmesi açısından izleyelim butür videoları [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Mazot Pahalı Diyorsanız Bunlara Bakabilirsiniz..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt