PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
mazot pompa ayarı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="omeryucel" data-source="post: 908949" data-attributes="member: 28969"><p><strong>Ynt: mazot pompa ayarı</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Katılıyorum sana abi. </p><p></p><p>Üniversal 683 te 3 yıl kendi yapımım biodizel kullandım pompanın girişindeki süzgeç filtreyi tıkıyordu haftada temizliyordum.Tek sıkıntım buydu. daha sonra hazır yapılmış aldım süzgeç daha sık tıkanmaya başladı mazot geçmez hale geldi motor istop etti çalıştı istop etti çalıştı. Bu haldeyken bile pompada hiçbir sıkıntı olmamıştı.Her yıl pompayı söktürüp ayar ve kontrol yaptırırdım.</p><p></p><p>Geçen yıl pancar sökümünde soğuklardan dolayı normal mazot kullandım.Hergün mazot aldığım yer tek bir seferde kaçak mazot vermiş.( sonradan öğrendim.) Motor 4 saat çalıştı sonra tekleme yaptı ara ara. ben filtreler şişti akşam değiştireyim diyordum. Yarım saat sonra yastıkbaşına çıkıp gazı kesince stop etti. İlk iş pompanın giriş süzgecini açtım süzgeç temiz. marşa bastım oradaki mazotu pompa çekmiyor. Elemanlar gitmiş dedim kimse inanmadı.</p><p></p><p>Velhasıl usta geldi pompa eleman kesmiş dedi söktü götürdü 2 bin lira masraf çıkardı. pompanın yenisi 2.5 bin lira. yenisiyle değişmişti.</p><p></p><p>Mazotun renginden kokusundan köpürmesinden ne mazotu olduğunu anlar oldum artık. mazotun rengi yeşilse kırsal, sarıya yakınsa euro, köpürme yapıyorsa içinde gazyağı var, eski mazotlar gibi ağır kokusu varsa suriye mazotu vs. öğrendik öğrettiler...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="omeryucel, post: 908949, member: 28969"] [b]Ynt: mazot pompa ayarı[/b] Katılıyorum sana abi. Üniversal 683 te 3 yıl kendi yapımım biodizel kullandım pompanın girişindeki süzgeç filtreyi tıkıyordu haftada temizliyordum.Tek sıkıntım buydu. daha sonra hazır yapılmış aldım süzgeç daha sık tıkanmaya başladı mazot geçmez hale geldi motor istop etti çalıştı istop etti çalıştı. Bu haldeyken bile pompada hiçbir sıkıntı olmamıştı.Her yıl pompayı söktürüp ayar ve kontrol yaptırırdım. Geçen yıl pancar sökümünde soğuklardan dolayı normal mazot kullandım.Hergün mazot aldığım yer tek bir seferde kaçak mazot vermiş.( sonradan öğrendim.) Motor 4 saat çalıştı sonra tekleme yaptı ara ara. ben filtreler şişti akşam değiştireyim diyordum. Yarım saat sonra yastıkbaşına çıkıp gazı kesince stop etti. İlk iş pompanın giriş süzgecini açtım süzgeç temiz. marşa bastım oradaki mazotu pompa çekmiyor. Elemanlar gitmiş dedim kimse inanmadı. Velhasıl usta geldi pompa eleman kesmiş dedi söktü götürdü 2 bin lira masraf çıkardı. pompanın yenisi 2.5 bin lira. yenisiyle değişmişti. Mazotun renginden kokusundan köpürmesinden ne mazotu olduğunu anlar oldum artık. mazotun rengi yeşilse kırsal, sarıya yakınsa euro, köpürme yapıyorsa içinde gazyağı var, eski mazotlar gibi ağır kokusu varsa suriye mazotu vs. öğrendik öğrettiler... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
mazot pompa ayarı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt