PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
MAZOTA 12 KRŞ. ZAM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 795657" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: MAZOTA 12 KRŞ. ZAM</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>kardeşim haklı oldugun noktalar var mesela diyelimki şuanda o bahsettigin sitede zam haberleri yasaksa ve biri çıkıp zam haberiyle alakalı bir konu açarsa konunun kapatılması yada ceza verilmesi gayet normal</p><p>fakat yanlış degilsem trakkulupte böyle bir yasak yok ve haliyle zam haberleride yayınlanıyor ama burda ince bir nokta var</p><p>ben dikkat ettim mesela birçok zam haberi yayınlansada genelde mazot gübre tohum ve zirai ilaç zamları konusunda msjlar çok oluyor epey yazan oluyor diger zam haberlerine bukadar msj yazılmıyor </p><p>işte bunun sebebide bizim meslegimizin çiftçilik olması ve haliylede bizi etkileyen zamlar konusundada sitemimizi isyanımızı tepkimizi dile getiriyoruz</p><p>ve suçlu olarak gördügümüz kişi veya kurumlarıda msjlarımızda açıkça belirtiyoruz</p><p>buyüzdende illaki konunun ucu siyasete dokunuyor kaçınılmaz olarak </p><p>bence burda bir art niyet aramamak lazım</p><p>art niyet arayacaksak bize yani çiftçilere 4650 liraya mazot 1250 liraya üre gübresi satanlarda arayalım </p><p></p><p>diger habsettigin site nedir nerdedir veya üye kitlesi sitenin faaliyet alanı nedir bilmiyorum ama</p><p>o site nin zam haberlerini yasaklaması bir nevi ulusal yayın yapan yandaş tvlerde ülke kan aglarken penguen belgeseli yayınlaması gibi olmuş</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 795657, member: 33118"] [b]Ynt: MAZOTA 12 KRŞ. ZAM[/b] kardeşim haklı oldugun noktalar var mesela diyelimki şuanda o bahsettigin sitede zam haberleri yasaksa ve biri çıkıp zam haberiyle alakalı bir konu açarsa konunun kapatılması yada ceza verilmesi gayet normal fakat yanlış degilsem trakkulupte böyle bir yasak yok ve haliyle zam haberleride yayınlanıyor ama burda ince bir nokta var ben dikkat ettim mesela birçok zam haberi yayınlansada genelde mazot gübre tohum ve zirai ilaç zamları konusunda msjlar çok oluyor epey yazan oluyor diger zam haberlerine bukadar msj yazılmıyor işte bunun sebebide bizim meslegimizin çiftçilik olması ve haliylede bizi etkileyen zamlar konusundada sitemimizi isyanımızı tepkimizi dile getiriyoruz ve suçlu olarak gördügümüz kişi veya kurumlarıda msjlarımızda açıkça belirtiyoruz buyüzdende illaki konunun ucu siyasete dokunuyor kaçınılmaz olarak bence burda bir art niyet aramamak lazım art niyet arayacaksak bize yani çiftçilere 4650 liraya mazot 1250 liraya üre gübresi satanlarda arayalım diger habsettigin site nedir nerdedir veya üye kitlesi sitenin faaliyet alanı nedir bilmiyorum ama o site nin zam haberlerini yasaklaması bir nevi ulusal yayın yapan yandaş tvlerde ülke kan aglarken penguen belgeseli yayınlaması gibi olmuş [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
MAZOTA 12 KRŞ. ZAM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt