PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Mazota yine zam yine zam!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="humanist1231" data-source="post: 439746" data-attributes="member: 21495"><p><strong>Ynt: Mazota yine zam yine zam!!</strong></p><p></p><p>adamlar işi biliyor.Ekonomi ne zaman kötüye gitse bi şeylerle vatandaşı meşkul ediyorlar ve arkasından zamı kösüyorlar.Mesela şu günlerde vicdanı red diye bi saçmalık çıkardılar.Bilen bilmeyen herkes buna yüklendi.Medya dersen ha bire pohbohluyor.Medya yapılan zamlarla uğraşmayıp hiç bu konuya tepki çekmiyor.Neymiş efendim enflasyonu düşürmüşler.Sen onu benim külahıma anlat.Enflasyon yüksekken çiftçi süper para kazanıyordu yapılan zam etkilemiyordu.Şimdi ise sattığın ürün para etmiyor kullandığın enerji ve yatırımlar hesapları altüst ediyor..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="humanist1231, post: 439746, member: 21495"] [b]Ynt: Mazota yine zam yine zam!![/b] adamlar işi biliyor.Ekonomi ne zaman kötüye gitse bi şeylerle vatandaşı meşkul ediyorlar ve arkasından zamı kösüyorlar.Mesela şu günlerde vicdanı red diye bi saçmalık çıkardılar.Bilen bilmeyen herkes buna yüklendi.Medya dersen ha bire pohbohluyor.Medya yapılan zamlarla uğraşmayıp hiç bu konuya tepki çekmiyor.Neymiş efendim enflasyonu düşürmüşler.Sen onu benim külahıma anlat.Enflasyon yüksekken çiftçi süper para kazanıyordu yapılan zam etkilemiyordu.Şimdi ise sattığın ürün para etmiyor kullandığın enerji ve yatırımlar hesapları altüst ediyor.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Mazota yine zam yine zam!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt