PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
mazottaki artis hakkinda ne dusunuyorsunuz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 623025" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: mazottaki artis hakkinda ne dusunuyorsunuz</strong></p><p></p><p>bir araya gelmeyi konuşurken bilke kavga ve ayrı görüş .....daha kavramları anlamayadan bu birlik dagılır...</p><p> organize-örgütlenmek-kooperatif olma-dernek kurmak-hak aramak .....konuşurken bile suç ve korku ve birileri nasıl olsa kurar.. birileri nasıl olasa meydana çıkar..nasıl olsa birileri cop yer tazyikli su yer biber gazı yer ..bizimde hakkımız aranmış olur...</p><p> hep öyle olmadı mı? </p><p> kanun ve yasalara uyduktan sonra kim niye karşı çıksın adı ne olursa olsun .......</p><p></p><p></p><p> bizim okumuş çiftçiler bu işe siyasi yönde bakar.........</p><p>orta kesim çiftçi bir arada bir derede kalır.....</p><p>şapkalı kesim akparti-chp-mhp kavgası yapar...</p><p>a ya karaya karışmayan kesim de arkadaşlara katılıyorum der...</p><p>bu iş uzar gider...mazotun zammı inmez bu düzen batana kadar gider...2023 hedef.........</p><p></p><p> yılda bir köyde ortaklama 3 çiftçi-5 hayvancı batar devlet kanun çıkarmadan büyük çiftçilik adım adım ilerler..........zemin hazırlanır kanun yasa çıkar köylü köyünde çiftçi tarlasında olur......</p><p>önüne gelen ben çiftçiyim demez.........artık...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 623025, member: 988"] [b]Ynt: mazottaki artis hakkinda ne dusunuyorsunuz[/b] bir araya gelmeyi konuşurken bilke kavga ve ayrı görüş .....daha kavramları anlamayadan bu birlik dagılır... organize-örgütlenmek-kooperatif olma-dernek kurmak-hak aramak .....konuşurken bile suç ve korku ve birileri nasıl olsa kurar.. birileri nasıl olasa meydana çıkar..nasıl olsa birileri cop yer tazyikli su yer biber gazı yer ..bizimde hakkımız aranmış olur... hep öyle olmadı mı? kanun ve yasalara uyduktan sonra kim niye karşı çıksın adı ne olursa olsun ....... bizim okumuş çiftçiler bu işe siyasi yönde bakar......... orta kesim çiftçi bir arada bir derede kalır..... şapkalı kesim akparti-chp-mhp kavgası yapar... a ya karaya karışmayan kesim de arkadaşlara katılıyorum der... bu iş uzar gider...mazotun zammı inmez bu düzen batana kadar gider...2023 hedef......... yılda bir köyde ortaklama 3 çiftçi-5 hayvancı batar devlet kanun çıkarmadan büyük çiftçilik adım adım ilerler..........zemin hazırlanır kanun yasa çıkar köylü köyünde çiftçi tarlasında olur...... önüne gelen ben çiftçiyim demez.........artık... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
mazottaki artis hakkinda ne dusunuyorsunuz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt