PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
mazottaki artis hakkinda ne dusunuyorsunuz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="trakyalı17" data-source="post: 623320" data-attributes="member: 42704"><p><strong>Ynt: mazottaki artis hakkinda ne dusunuyorsunuz</strong></p><p></p><p>Bence görüş ayrılıkları olmaz diye düşünüyorum ' ' köylü ' ' nickli arakadasım bu arada yaşın kaç bilmiyorum ama sadece olayları halka iyi sunamamakta sorun olduğunu düşünmekteyim.Yoksa yani bir insanın kafasına bir şey yatarsa niye olmasın ayrıca hepimiz için en iyi örnek kaç tane çiftçi arkadasımız mazot pahalı , ürünüm ucuza gidiyor , hayvancılık ölüyor diyor vesaire vesaire o pahalı bu pahalı sonuçta ve eline mikrofon alan her muhabir gerek anadoluda gerekse diğer bölgelerimizdeki her çiftçimizden aşağı yukarı aynı aynı sorulara aynı cevapları alır buda sorunların aynı olduğunu gösterir unutmayalım itilaf devletleri istanbula ve diğer bölgelerimize el koyduklarında da sorunlar aynı ama çözümlerde sorunlar yaşanmıştı ama ne oldu halk doğru düzgün bir çözümü getirenden yana oldu . Yani sorunlar aynı ise çözümün tek yolu vardır fakat karmaşa olursa görüş ayrılıkları olursa burdaki suçlu çözümlemeyi iyi yapamayan insandır.İyi bir şekilde çözümleyip iyi bir şekilde yansıtırsan ortak yol bulunur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="trakyalı17, post: 623320, member: 42704"] [b]Ynt: mazottaki artis hakkinda ne dusunuyorsunuz[/b] Bence görüş ayrılıkları olmaz diye düşünüyorum ' ' köylü ' ' nickli arakadasım bu arada yaşın kaç bilmiyorum ama sadece olayları halka iyi sunamamakta sorun olduğunu düşünmekteyim.Yoksa yani bir insanın kafasına bir şey yatarsa niye olmasın ayrıca hepimiz için en iyi örnek kaç tane çiftçi arkadasımız mazot pahalı , ürünüm ucuza gidiyor , hayvancılık ölüyor diyor vesaire vesaire o pahalı bu pahalı sonuçta ve eline mikrofon alan her muhabir gerek anadoluda gerekse diğer bölgelerimizdeki her çiftçimizden aşağı yukarı aynı aynı sorulara aynı cevapları alır buda sorunların aynı olduğunu gösterir unutmayalım itilaf devletleri istanbula ve diğer bölgelerimize el koyduklarında da sorunlar aynı ama çözümlerde sorunlar yaşanmıştı ama ne oldu halk doğru düzgün bir çözümü getirenden yana oldu . Yani sorunlar aynı ise çözümün tek yolu vardır fakat karmaşa olursa görüş ayrılıkları olursa burdaki suçlu çözümlemeyi iyi yapamayan insandır.İyi bir şekilde çözümleyip iyi bir şekilde yansıtırsan ortak yol bulunur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
mazottaki artis hakkinda ne dusunuyorsunuz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt