PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
mazotun rengi kokusu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 354747" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: mazotun rengi kokusu</strong></p><p></p><p>depolarına yağ yada kaçak ekleyen istasyona ceza yokmu arkadaşlar.depoya giren litre ile pompalardaki total sayaç birbirini tutması gerekmiyormu.kaçak iş yapanların istasyonda yapması zormuş.genelde köylere tankerle getiriyorlar mış.</p><p></p><p>ben petrol ofisinden alıyorum. oradaki görevliye sordum.15 günde bir EPDK ,ayda birde Petrol Ofisi habersiz nummune almaya gelirler.kaçak yada yağ çıkarsa 100 bin ile 500 bin arası cezası var dedi. ayrıca pompalara bağlı bir sistem var satılan mazotu cep tlf. hattı ile anında petrol ofisine bildiriyor.pompacının adı aracın plakası aldığı miktar gibi.tüpraştan alınan malın tonajı ile satılan malın miktarı birbini tutması lazım.</p><p></p><p>etkileyici AMA BURASI TÜRKİYE HER AN HERŞEY OLABİLİR..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 354747, member: 7396"] [b]Ynt: mazotun rengi kokusu[/b] depolarına yağ yada kaçak ekleyen istasyona ceza yokmu arkadaşlar.depoya giren litre ile pompalardaki total sayaç birbirini tutması gerekmiyormu.kaçak iş yapanların istasyonda yapması zormuş.genelde köylere tankerle getiriyorlar mış. ben petrol ofisinden alıyorum. oradaki görevliye sordum.15 günde bir EPDK ,ayda birde Petrol Ofisi habersiz nummune almaya gelirler.kaçak yada yağ çıkarsa 100 bin ile 500 bin arası cezası var dedi. ayrıca pompalara bağlı bir sistem var satılan mazotu cep tlf. hattı ile anında petrol ofisine bildiriyor.pompacının adı aracın plakası aldığı miktar gibi.tüpraştan alınan malın tonajı ile satılan malın miktarı birbini tutması lazım. etkileyici AMA BURASI TÜRKİYE HER AN HERŞEY OLABİLİR.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
mazotun rengi kokusu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt