PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
McCormick
Teknik Bilgiler-Yorumlar
mc 115 mi yoksa cx 105 mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Can_can_01" data-source="post: 1300753" data-attributes="member: 84610"><p>Nereden geldi bu motorlar aklına</p><p>Casei memnun olanda var olmayanda maliyetli yakıtı yüksek çekişi yüksek ama eski Avrupa traktörler gibi zorlamaya-sıkıştırmaya gelmiyor arıza açıyor.</p><p>Mc traktörler çekiş gücü yüksek yakıtı hakkında birşey duymadım üretimi devam ediyormu parça durumu hiç bilmiyorum şikayet duymadım.</p><p>Traktör seçimi için servis-tamirci, parçası ne durumda sağlamlık araştırılmalı.</p><p>Beygir gücü ve modeli ise süreceğiniz arazi, kullanacağınız ekipman yada alacağınız ekipmana göre tercih edilir.</p><p>Bu etkenleri iyi düşünüp, iyi tercih yapmalısınız. Yüksek güç yada düşük güç tercihi yakıtı etkiler.</p><p>Yanlış ekipman yakıtı etkiler çiftçinin en büyük giderlerinden birisi yakıt olduğunu düşünürsek çok büyük önem taşıdığını düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Can_can_01, post: 1300753, member: 84610"] Nereden geldi bu motorlar aklına Casei memnun olanda var olmayanda maliyetli yakıtı yüksek çekişi yüksek ama eski Avrupa traktörler gibi zorlamaya-sıkıştırmaya gelmiyor arıza açıyor. Mc traktörler çekiş gücü yüksek yakıtı hakkında birşey duymadım üretimi devam ediyormu parça durumu hiç bilmiyorum şikayet duymadım. Traktör seçimi için servis-tamirci, parçası ne durumda sağlamlık araştırılmalı. Beygir gücü ve modeli ise süreceğiniz arazi, kullanacağınız ekipman yada alacağınız ekipmana göre tercih edilir. Bu etkenleri iyi düşünüp, iyi tercih yapmalısınız. Yüksek güç yada düşük güç tercihi yakıtı etkiler. Yanlış ekipman yakıtı etkiler çiftçinin en büyük giderlerinden birisi yakıt olduğunu düşünürsek çok büyük önem taşıdığını düşünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
McCormick
Teknik Bilgiler-Yorumlar
mc 115 mi yoksa cx 105 mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt