PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
McCormick
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MC CORMİCK TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kalpazantraktor" data-source="post: 39463" data-attributes="member: 928"><p><strong>Ynt: MC CORMİCK TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ</strong></p><p></p><p>aga süper motor neden dersen 105 ler altılı pulluğu güzel çekiyorlar ve tarlada sürüş yol tutuş harika bizzat ben kendim denedim ( ahmet abi var bizim o yeni almıştı sıfır 105 işte ) verdi bana al dedi bi dene gel diye gittim bizim çayıra ( traktörü alırkende 6 lı pulluk almış 105 göre şanzımanları iyi durumda yani) okadar rahat ki ve teknelojik bir yapıyada sahip sanki otobanda gidiyon hiç sallama yok birde vitesleri harika el alışkanlığı yaptı... tarla sürme aşaması bitti çektim kenara ikide bir viteslerle oynuyom walla hee birde yakıt sanki hiç yakmadı gibi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kalpazantraktor, post: 39463, member: 928"] [b]Ynt: MC CORMİCK TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ[/b] aga süper motor neden dersen 105 ler altılı pulluğu güzel çekiyorlar ve tarlada sürüş yol tutuş harika bizzat ben kendim denedim ( ahmet abi var bizim o yeni almıştı sıfır 105 işte ) verdi bana al dedi bi dene gel diye gittim bizim çayıra ( traktörü alırkende 6 lı pulluk almış 105 göre şanzımanları iyi durumda yani) okadar rahat ki ve teknelojik bir yapıyada sahip sanki otobanda gidiyon hiç sallama yok birde vitesleri harika el alışkanlığı yaptı... tarla sürme aşaması bitti çektim kenara ikide bir viteslerle oynuyom walla hee birde yakıt sanki hiç yakmadı gibi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
McCormick
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MC CORMİCK TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt