PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
McCormick
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MC CORMİCK TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sercan zetor" data-source="post: 755813" data-attributes="member: 45471"><p><strong>Ynt: MC CORMİCK TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ</strong></p><p></p><p>benimde 2012 model c max 100 var tek sorunu heraret yapıyo başka sorunu yok bide şikayetci olduğum nokta perkis motor geç toparlıyo ona uyuz oluyorum. zetorıda aynı yerde aynı ekipmanı tajıyorum o hemen gaza geliyo yiyo banamısın demiyo ama perkıns illa bayılacak biraz duman atacak ondan sonra çekiyo. yakıtı 1.3 hemen hemen her şeyde bu aşagısı çok yukarısı pek yok. manavra kabiliyrti çok düşük geri geri bi yere yanaşmak ölüm onunla. ama düz yolda hayatta yormaz sızı kabine ses gelmiyo çok rahat konforlu vitesleri yormaz ve hızlıda yolda taksi gibi kullan. bayır özelliği pek yok bu zetora göre kıyaslama ama tümo ya görede ondan üstün 8105 göre bu kıyaslamada. jd nın 95 ine göre tarlada çok daha seri iş yapıyo bunuda denedik esener 11 çizelden arkası kürümlü filan. hidroliği harika dokun anında tepki verir onu çok seviyorum. başka merak edilen varsa sorabilir. servis agını genelde bizim burada massay servisi üstleniyor, her yerde aynımı onu bilmem ikinci şikayetim kabin içi çok naylon kapı kolları bile hemen kırılıyo... herkese bereketli günler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sercan zetor, post: 755813, member: 45471"] [b]Ynt: MC CORMİCK TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ[/b] benimde 2012 model c max 100 var tek sorunu heraret yapıyo başka sorunu yok bide şikayetci olduğum nokta perkis motor geç toparlıyo ona uyuz oluyorum. zetorıda aynı yerde aynı ekipmanı tajıyorum o hemen gaza geliyo yiyo banamısın demiyo ama perkıns illa bayılacak biraz duman atacak ondan sonra çekiyo. yakıtı 1.3 hemen hemen her şeyde bu aşagısı çok yukarısı pek yok. manavra kabiliyrti çok düşük geri geri bi yere yanaşmak ölüm onunla. ama düz yolda hayatta yormaz sızı kabine ses gelmiyo çok rahat konforlu vitesleri yormaz ve hızlıda yolda taksi gibi kullan. bayır özelliği pek yok bu zetora göre kıyaslama ama tümo ya görede ondan üstün 8105 göre bu kıyaslamada. jd nın 95 ine göre tarlada çok daha seri iş yapıyo bunuda denedik esener 11 çizelden arkası kürümlü filan. hidroliği harika dokun anında tepki verir onu çok seviyorum. başka merak edilen varsa sorabilir. servis agını genelde bizim burada massay servisi üstleniyor, her yerde aynımı onu bilmem ikinci şikayetim kabin içi çok naylon kapı kolları bile hemen kırılıyo... herkese bereketli günler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
McCormick
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MC CORMİCK TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt