PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
McCormick
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MC CORMİCK TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="atalayizmir" data-source="post: 756229" data-attributes="member: 52083"><p><strong>Ynt: MC CORMİCK TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ</strong></p><p></p><p>Bizim MC 120 sanıyorum yurtdışından gelmiş. Kırmızı gövde. Üretimi ve lastikler 2005 ama trafiğe çıkış 2006 görünüyor. Bize 75000 ' e geldi. </p><p></p><p>Arkadaşın belirttiği konuda da C max serisi ağır iş serisi değil bence. Dişli grubu ve vites farklı amaç için olduğu için o bayımayı yapıyordur gibime geliyor</p><p></p><p>Cmax ' ın 110 ile MC modelin 110 ' luğunun KG ' sini karşılaştırınca </p><p></p><p>Cmax aynı beygirde 3450 KG iken MC serisi 4850 KG. bu fark dişli ve donanım farkından geliyor. Ne kadar ağır o kadar demir demek. Bu yüzden Cmax ' larda zorlanma dişli ve şanzıman problemi yaşıyor. </p><p></p><p>Benim Yorumum budur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="atalayizmir, post: 756229, member: 52083"] [b]Ynt: MC CORMİCK TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ[/b] Bizim MC 120 sanıyorum yurtdışından gelmiş. Kırmızı gövde. Üretimi ve lastikler 2005 ama trafiğe çıkış 2006 görünüyor. Bize 75000 ' e geldi. Arkadaşın belirttiği konuda da C max serisi ağır iş serisi değil bence. Dişli grubu ve vites farklı amaç için olduğu için o bayımayı yapıyordur gibime geliyor Cmax ' ın 110 ile MC modelin 110 ' luğunun KG ' sini karşılaştırınca Cmax aynı beygirde 3450 KG iken MC serisi 4850 KG. bu fark dişli ve donanım farkından geliyor. Ne kadar ağır o kadar demir demek. Bu yüzden Cmax ' larda zorlanma dişli ve şanzıman problemi yaşıyor. Benim Yorumum budur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
McCormick
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MC CORMİCK TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt