PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
me9000 balya yapıyor Çankırı Kurşunlu...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafagursacli" data-source="post: 403578" data-attributes="member: 24598"><p><strong>Ynt: me9000 balya yapıyor Çankırı Kurşunlu...</strong></p><p></p><p>evet abi çok iyi anladım ....bak ben bu traktörü bu kadar anlatırken bayi önünde görüp anlatmadım benim marubeninn yan iştirakinde çalışan endonezyalı arkadaşım ve Jpaonyada ziraat mühendisi arkadaşım var onlardan detaylı bilgiler aldım öyle bilgilerimi aktarıyorum abi... şimdi dünyanın en büyük dizel motor üreticisi kubota en basit öğrenme yolu sahibnden coma gir kuota yaz motor teknesi bile var .... inernete kubota yaz görsellerde arat hangi koşullarda kullanıldığını görürsün abi... yolun bir gün sıcak bir arap ülkesine düşerse orda neden bu kadar Japon arabası var diye kendine sormayıda ihmal etme hadi duralım abi bak o kadar uzağa gitme afrikanın durumu belli haberlerde felan saim orhanın belgesellerine dikka et hep Japon malı kullanılır..... bizim coğrafyamızın traktörü kubota abi bu kadar açık ve net söylerim marka fanatikliği olmadan.... ha hoş ben bile 3 tane japon arabası olan evimize kubotayı sadece babama anlatabildim...... tek destekcimde odur .....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafagursacli, post: 403578, member: 24598"] [b]Ynt: me9000 balya yapıyor Çankırı Kurşunlu...[/b] evet abi çok iyi anladım ....bak ben bu traktörü bu kadar anlatırken bayi önünde görüp anlatmadım benim marubeninn yan iştirakinde çalışan endonezyalı arkadaşım ve Jpaonyada ziraat mühendisi arkadaşım var onlardan detaylı bilgiler aldım öyle bilgilerimi aktarıyorum abi... şimdi dünyanın en büyük dizel motor üreticisi kubota en basit öğrenme yolu sahibnden coma gir kuota yaz motor teknesi bile var .... inernete kubota yaz görsellerde arat hangi koşullarda kullanıldığını görürsün abi... yolun bir gün sıcak bir arap ülkesine düşerse orda neden bu kadar Japon arabası var diye kendine sormayıda ihmal etme hadi duralım abi bak o kadar uzağa gitme afrikanın durumu belli haberlerde felan saim orhanın belgesellerine dikka et hep Japon malı kullanılır..... bizim coğrafyamızın traktörü kubota abi bu kadar açık ve net söylerim marka fanatikliği olmadan.... ha hoş ben bile 3 tane japon arabası olan evimize kubotayı sadece babama anlatabildim...... tek destekcimde odur ..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
me9000 balya yapıyor Çankırı Kurşunlu...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt