PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
MEGANE 2 DİZEL YAKIT DEĞERLERİ (80 HP)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 711625" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: MEGANE 2 DİZEL YAKIT DEĞERLERİ (80 HP)</strong></p><p></p><p></p><p>bende sizin gibi düşünüyorum.tip olarakta begeniyorum meganları.altının yüksekliği , bagajı ve iç mekanın genişliği , yakıtı ile gerçekten bizim gibi bir ayağı köyde olanlar için ideal araç.yoksa bizde biliyoruz beyaz bir honda cıvıc daha güzel daha gösterişli daha oturaklı arabada işte dediğim gibi bir ayağımız köyde olunca megan bizim için ideal...</p><p></p><p>meganın kaporta aksamı ve yol tutuşu zayıf.iç mekanda kullanılan malzemeler de zayıf.diyer yönleri idare eder...heleki yakıt dostlar başına.bir aklım da hep yeni kasa jettalar var ama inanın aracımın yakıtını düşündükçe asla satasım gelmiyor...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 711625, member: 21790"] [b]Ynt: MEGANE 2 DİZEL YAKIT DEĞERLERİ (80 HP)[/b] bende sizin gibi düşünüyorum.tip olarakta begeniyorum meganları.altının yüksekliği , bagajı ve iç mekanın genişliği , yakıtı ile gerçekten bizim gibi bir ayağı köyde olanlar için ideal araç.yoksa bizde biliyoruz beyaz bir honda cıvıc daha güzel daha gösterişli daha oturaklı arabada işte dediğim gibi bir ayağımız köyde olunca megan bizim için ideal... meganın kaporta aksamı ve yol tutuşu zayıf.iç mekanda kullanılan malzemeler de zayıf.diyer yönleri idare eder...heleki yakıt dostlar başına.bir aklım da hep yeni kasa jettalar var ama inanın aracımın yakıtını düşündükçe asla satasım gelmiyor... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
MEGANE 2 DİZEL YAKIT DEĞERLERİ (80 HP)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt