PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
MEGANE 2 DİZEL YAKIT DEĞERLERİ (80 HP)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="phantomerkunt" data-source="post: 711693" data-attributes="member: 220"><p><strong>Ynt: MEGANE 2 DİZEL YAKIT DEĞERLERİ (80 HP)</strong></p><p></p><p>dediğim gibi 2 tane de dizel clio var85 hp 2012 model ikisi de. her türlü rampa da benzinden iyi çok ciğerli makinalar çok memnunum grandtourdan. zaten bunu aldı alalı megane a çok binmiyoruz.uzak yerlere falan hep dizelle gidiyoruz. geçen gün elazığa gittim. yol yaptım giderken gündüzdü 110-130 la gittim. gelirken akşam radar falan yok diye 140-160 la bastım 40 dk da geldim.toplam 250 km yaptım 50 tl yaktı tam performansta kullandım ama. hele rampa geldi mi iyice hasta oluyorum arabaya. 5 le hiç bilmiyor. ama benzinlinin avantajı arabanın gidecek devri çok. yüksek hızda benzin daha iyi devir aralığı çok dizel öyle değil devir aralığım az basacak yeri yok max devire geliyor hemen ama dizelin tadı başka rampa geldi mi işte bu diyorsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="phantomerkunt, post: 711693, member: 220"] [b]Ynt: MEGANE 2 DİZEL YAKIT DEĞERLERİ (80 HP)[/b] dediğim gibi 2 tane de dizel clio var85 hp 2012 model ikisi de. her türlü rampa da benzinden iyi çok ciğerli makinalar çok memnunum grandtourdan. zaten bunu aldı alalı megane a çok binmiyoruz.uzak yerlere falan hep dizelle gidiyoruz. geçen gün elazığa gittim. yol yaptım giderken gündüzdü 110-130 la gittim. gelirken akşam radar falan yok diye 140-160 la bastım 40 dk da geldim.toplam 250 km yaptım 50 tl yaktı tam performansta kullandım ama. hele rampa geldi mi iyice hasta oluyorum arabaya. 5 le hiç bilmiyor. ama benzinlinin avantajı arabanın gidecek devri çok. yüksek hızda benzin daha iyi devir aralığı çok dizel öyle değil devir aralığım az basacak yeri yok max devire geliyor hemen ama dizelin tadı başka rampa geldi mi işte bu diyorsun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
MEGANE 2 DİZEL YAKIT DEĞERLERİ (80 HP)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt