PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
MEGANE 2 DİZEL YAKIT DEĞERLERİ (80 HP)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 711722" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: MEGANE 2 DİZEL YAKIT DEĞERLERİ (80 HP)</strong></p><p></p><p></p><p>şuan aslında hem bütce olarakta hazır deyilim hemde bir taraftanda sizin gibi düşünüyorum.arada ciddi fark var bu farka değermi diye.yakıt olarakta fark var ama yakıt farkı için ödenecek miktar biraz fazla.sonrasında aynı özellik aynı güzellik.bana kalsa sizin aracın yakıtı normalde ,sanırım bu meganların ki normalden az.yoksa kim derdi benzinli bir araç zaman gelecek 100 km de 5 litre bile yakmayacak.birde dikkatimi çeken benzinli tsı motor jettalarda aradaki yakıt farkı şehir içi ve şehirler arası biraz fazla.şehir dışı tamamda şehir içi az biraz fazla.tabi sarımsağı hesap eden kelle paça içemez.işin birde bu yönü var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 711722, member: 21790"] [b]Ynt: MEGANE 2 DİZEL YAKIT DEĞERLERİ (80 HP)[/b] şuan aslında hem bütce olarakta hazır deyilim hemde bir taraftanda sizin gibi düşünüyorum.arada ciddi fark var bu farka değermi diye.yakıt olarakta fark var ama yakıt farkı için ödenecek miktar biraz fazla.sonrasında aynı özellik aynı güzellik.bana kalsa sizin aracın yakıtı normalde ,sanırım bu meganların ki normalden az.yoksa kim derdi benzinli bir araç zaman gelecek 100 km de 5 litre bile yakmayacak.birde dikkatimi çeken benzinli tsı motor jettalarda aradaki yakıt farkı şehir içi ve şehirler arası biraz fazla.şehir dışı tamamda şehir içi az biraz fazla.tabi sarımsağı hesap eden kelle paça içemez.işin birde bu yönü var. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
MEGANE 2 DİZEL YAKIT DEĞERLERİ (80 HP)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt