PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Tarım Teknolojileri
Mekaniğin Elektronikle Kontrolü / Trakkulüp Otomasyon Merkezi...!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 823714" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: Mekaniğin Elektronikle Kontrolü / Trakkulüp Otomasyon Merkezi...!!!</strong></p><p></p><p>Benim ortak da takmış kafaya, zaten tam bağımsız olan phantom ' um kuyruk milini düğmeliye çevirecekmiş. </p><p></p><p>Yav dedim madem bi icatta bulunucan, işe yara bişey olsun bari. Kuyruk mili sol altta, tık tık geçiyor, zoru, derdi yok. </p><p></p><p>Mesela balya makinasının krikosu kırılmış. Git onun gibi zorunlu tamiratları yap, kalanını sonra hallederiz. </p><p></p><p>Şu Yusuf Abi ' ni yaptığı ön hidrolikler çok hoş. İş de görüyor. Zeytinlik, cevizlik altı ot biçmek için o tarz bir sisteme girişicez ama balya römorkunun aciliyeti daha fazla. Romork bitmeden ön hidrolik, pto ' ya başlayamayız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 823714, member: 21067"] [b]Ynt: Mekaniğin Elektronikle Kontrolü / Trakkulüp Otomasyon Merkezi...!!![/b] Benim ortak da takmış kafaya, zaten tam bağımsız olan phantom ' um kuyruk milini düğmeliye çevirecekmiş. Yav dedim madem bi icatta bulunucan, işe yara bişey olsun bari. Kuyruk mili sol altta, tık tık geçiyor, zoru, derdi yok. Mesela balya makinasının krikosu kırılmış. Git onun gibi zorunlu tamiratları yap, kalanını sonra hallederiz. Şu Yusuf Abi ' ni yaptığı ön hidrolikler çok hoş. İş de görüyor. Zeytinlik, cevizlik altı ot biçmek için o tarz bir sisteme girişicez ama balya römorkunun aciliyeti daha fazla. Romork bitmeden ön hidrolik, pto ' ya başlayamayız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Tarım Teknolojileri
Mekaniğin Elektronikle Kontrolü / Trakkulüp Otomasyon Merkezi...!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt