PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Mera artı besi büyükbaş besiciliği için yardımcı olun lütfen
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="altinmustafa" data-source="post: 1138413" data-attributes="member: 60742"><p>hocam teşekkur edrim cevabınız için şu an bilgi toplama aşamasındayım illeki kars olacak diye bişey yok bizim koyde ordan getirip sattaıklarını biliyorum o açıdan dedim ..</p><p></p><p>konuyu toparlarsak şubat ayında getirip şubat-mart-nisan-mayıs-haziran.temmuz gibi otlaklar kuruyor o zamana kadar otlakta yayılacak ve akabinde 4 yada 5 ay tam besi ve kesim buna göre </p><p>1. alacağımız dana kaç aylık olmalı ve kaça alınmalı</p><p>2. hangi ırk olmalı </p><p>3. bu zaman ve takvimle hayvan başı kaç kilo toplayabilir ve kaç para bırakır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="altinmustafa, post: 1138413, member: 60742"] hocam teşekkur edrim cevabınız için şu an bilgi toplama aşamasındayım illeki kars olacak diye bişey yok bizim koyde ordan getirip sattaıklarını biliyorum o açıdan dedim .. konuyu toparlarsak şubat ayında getirip şubat-mart-nisan-mayıs-haziran.temmuz gibi otlaklar kuruyor o zamana kadar otlakta yayılacak ve akabinde 4 yada 5 ay tam besi ve kesim buna göre 1. alacağımız dana kaç aylık olmalı ve kaça alınmalı 2. hangi ırk olmalı 3. bu zaman ve takvimle hayvan başı kaç kilo toplayabilir ve kaç para bırakır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Mera artı besi büyükbaş besiciliği için yardımcı olun lütfen
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt