PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Mera + besi için yardımcı olun lutfen
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1274445" data-attributes="member: 25443"><p>Benimde sartlarim benzer</p><p>49 yaşındayim ömür büyük bas işi ile geçti</p><p>Büyük başta imkanlar iyi olmalı iyi mera iyi sulu arazi uygun iklim en iyi şartlar</p><p>Kuru tarım yilin belli zamanı mera bizdede böyle biraz daha zor</p><p>Yani imkanlar ne kadar iyi ise karlılık okadar iyi oluyor</p><p>Bunu göz önünde bulundurmak gerek</p><p>Geriye kalan bilgi tecrübe sıkı iş takibi </p><p>Tecrubenin dogrultusunda uygun mekan ve sistem seçimi ve uygun ırk seçimi de önemli</p><p>Ben hesap işine pek girmiyorum rakamlar şartlara zamana göre değişiyor dedigim gibi bence imkanlar cok mühim birde istikrar sıkı takip çünkü hayvancilik kısa vadeli iş degildir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1274445, member: 25443"] Benimde sartlarim benzer 49 yaşındayim ömür büyük bas işi ile geçti Büyük başta imkanlar iyi olmalı iyi mera iyi sulu arazi uygun iklim en iyi şartlar Kuru tarım yilin belli zamanı mera bizdede böyle biraz daha zor Yani imkanlar ne kadar iyi ise karlılık okadar iyi oluyor Bunu göz önünde bulundurmak gerek Geriye kalan bilgi tecrübe sıkı iş takibi Tecrubenin dogrultusunda uygun mekan ve sistem seçimi ve uygun ırk seçimi de önemli Ben hesap işine pek girmiyorum rakamlar şartlara zamana göre değişiyor dedigim gibi bence imkanlar cok mühim birde istikrar sıkı takip çünkü hayvancilik kısa vadeli iş degildir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Mera + besi için yardımcı olun lutfen
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt