PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
merada su sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 984691" data-attributes="member: 48547"><p><strong>Ynt: merada su sorunu</strong></p><p></p><p>Bizde de aynı sorun var. Bizde nereyi kazarsanız kazın su çıkar. Çok sulak bir alan ama meraya 1 bile tane hayvanların su içeçeği çeşme yapmıyorlar. O yüzden yıl boyu diğer meranın bir kısmını kullanıyorlar. Diğer yerlerde diz boyu otlar kuruyup gidiyor. Bizimkiler aptal, bu kadar da net söylüyorum. Görüntü olsun diye köyün girişine yapıyorlar ama 1 tane meraya çeşme yapamıyorlar. Su olmasa hadi neyse diyeceğim. </p><p></p><p>Bizim hayvanlarımız yoktu, hayvancılık ile dedem hiç uğraşmadı ama ona rağmen meraya çeşme yaptırdı hayvanlar faydalansın diye. Daha dorğusu insanlardan hayır yok, hayvanlara ve ağaçlara bitkilere hizmet olsun diye yaptı. Ama bizim aptal herifler onun suyunu kesmiş, başka bir yere vermiş. Şimdi de bize diyorlar ki sizin çeşmeye su çıkmıyor, aşağıya yeni daha güzel çeşme yaptırın diyorlar. Fiyat bile çıkartmışlar. Dedem vefat edeli 5 sene oldu, duygu sömürüsü yapıyorlar bir de.. Babanızın, dedenizin çeşmesine sahip çıkın, yenisini yaptırın diye. Kol kalınlığında su akıyordu o çeşmeden, niye suyunu kesip başka yere verdiniz diyorum, cevap veremiyorlar. İyice soğudum bizim köyün insanından.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 984691, member: 48547"] [b]Ynt: merada su sorunu[/b] Bizde de aynı sorun var. Bizde nereyi kazarsanız kazın su çıkar. Çok sulak bir alan ama meraya 1 bile tane hayvanların su içeçeği çeşme yapmıyorlar. O yüzden yıl boyu diğer meranın bir kısmını kullanıyorlar. Diğer yerlerde diz boyu otlar kuruyup gidiyor. Bizimkiler aptal, bu kadar da net söylüyorum. Görüntü olsun diye köyün girişine yapıyorlar ama 1 tane meraya çeşme yapamıyorlar. Su olmasa hadi neyse diyeceğim. Bizim hayvanlarımız yoktu, hayvancılık ile dedem hiç uğraşmadı ama ona rağmen meraya çeşme yaptırdı hayvanlar faydalansın diye. Daha dorğusu insanlardan hayır yok, hayvanlara ve ağaçlara bitkilere hizmet olsun diye yaptı. Ama bizim aptal herifler onun suyunu kesmiş, başka bir yere vermiş. Şimdi de bize diyorlar ki sizin çeşmeye su çıkmıyor, aşağıya yeni daha güzel çeşme yaptırın diyorlar. Fiyat bile çıkartmışlar. Dedem vefat edeli 5 sene oldu, duygu sömürüsü yapıyorlar bir de.. Babanızın, dedenizin çeşmesine sahip çıkın, yenisini yaptırın diye. Kol kalınlığında su akıyordu o çeşmeden, niye suyunu kesip başka yere verdiniz diyorum, cevap veremiyorlar. İyice soğudum bizim köyün insanından. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
merada su sorunu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt