PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
merada su sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tammer" data-source="post: 985119" data-attributes="member: 51995"><p><strong>Ynt: merada su sorunu</strong></p><p></p><p>mera ıslahı komşu köyde yapıldı.merayı telle 5 parçaya bölüp kontrollü ve sıralı otlatma yapcaklardı. koyuncular kırı birbirlerinden kıskanırken meranın 3 bölmesini olduğu gibi çakır dikeni sardı.değil hayvan gütmek içinde çizmesiz dolaşılmıyor.</p><p>dikenin sebebi de bölmelerde hayvan gezmediği için otlar kayboldu ve merayı diken sardı. </p><p>çeşmeyle ilgili bi olayda benden olsun</p><p>köydeki 3 çeşmeye giden su hattı benim tarladan geçiyor ve havalandırma borusu anda </p><p>bi gün bi baktım havalandırma borusu yok 6 mt lik eski demir boru. boruyu kopartıp çalmışlar köydekiler çeşmeler az akıyo falan diye anlatıyolardı.</p><p>sizin arızayı buldum havalandırmayı çalmışlar tamirliyelim dedim cuma namazında hayvancılar sağa sola bakınmaya başladı. derken 2 gün sonra çeşmeler kurudu adamlar arızayı yapmadılar.</p><p>yan tarla komsumla biz hayrımıza 1 gün uğraştık tamir ettik ve suyu akıttık çeşmelere.</p><p>bende hayvan da yok.bir tane köpek var.</p><p>bu iş 3 yıl önceydi.bu sene çeşmeler yine kurudu çobanlara ve hayvancılara kızdığım için hiç ilgilenmedim.</p><p>evde hem şebeke suyum var hemde kuyum var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tammer, post: 985119, member: 51995"] [b]Ynt: merada su sorunu[/b] mera ıslahı komşu köyde yapıldı.merayı telle 5 parçaya bölüp kontrollü ve sıralı otlatma yapcaklardı. koyuncular kırı birbirlerinden kıskanırken meranın 3 bölmesini olduğu gibi çakır dikeni sardı.değil hayvan gütmek içinde çizmesiz dolaşılmıyor. dikenin sebebi de bölmelerde hayvan gezmediği için otlar kayboldu ve merayı diken sardı. çeşmeyle ilgili bi olayda benden olsun köydeki 3 çeşmeye giden su hattı benim tarladan geçiyor ve havalandırma borusu anda bi gün bi baktım havalandırma borusu yok 6 mt lik eski demir boru. boruyu kopartıp çalmışlar köydekiler çeşmeler az akıyo falan diye anlatıyolardı. sizin arızayı buldum havalandırmayı çalmışlar tamirliyelim dedim cuma namazında hayvancılar sağa sola bakınmaya başladı. derken 2 gün sonra çeşmeler kurudu adamlar arızayı yapmadılar. yan tarla komsumla biz hayrımıza 1 gün uğraştık tamir ettik ve suyu akıttık çeşmelere. bende hayvan da yok.bir tane köpek var. bu iş 3 yıl önceydi.bu sene çeşmeler yine kurudu çobanlara ve hayvancılara kızdığım için hiç ilgilenmedim. evde hem şebeke suyum var hemde kuyum var. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
merada su sorunu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt