PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Merak edenlere Angus-Simental melezleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 559170" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: Merak edenlere Angus-Simental melezleri</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>bende 2 aylık angus melezi görmüştüm sizinle konuşmuştuk bu konu hakkında gelişimleri çok hızlı ve vucutları uzun oluyor et için ideal bi vucut yapısı yanlız kemik yapısı simentale göre daha ince oluyor.. bunları uzun süre beslemeden kesime erken getirebiliyorsunuz 18 aylık ken kesiliyormuş et verimi üst seviyede oluyormuş açıdan hem zamandan hemde randımanı yuksek olcagından karlı angus beslemek.. ama etçil simental kadar iri olmuyorlar ve uzun besi yapılmıyorlar diye veterinerimizle konuştuk etçil simentalleride biliyorsunuz güç doğum oldugundan tehlikeli dogumları.. düveler için çok iyi olmuş bende düşünüyorum ama bu yıl hayvanlar kızgınlık geç geçiriyor bakalım veterinerimdede angus tohumu yokmuş başka bi veterinere attırıcam eger olursa..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 559170, member: 2401"] [b]Ynt: Merak edenlere Angus-Simental melezleri[/b] bende 2 aylık angus melezi görmüştüm sizinle konuşmuştuk bu konu hakkında gelişimleri çok hızlı ve vucutları uzun oluyor et için ideal bi vucut yapısı yanlız kemik yapısı simentale göre daha ince oluyor.. bunları uzun süre beslemeden kesime erken getirebiliyorsunuz 18 aylık ken kesiliyormuş et verimi üst seviyede oluyormuş açıdan hem zamandan hemde randımanı yuksek olcagından karlı angus beslemek.. ama etçil simental kadar iri olmuyorlar ve uzun besi yapılmıyorlar diye veterinerimizle konuştuk etçil simentalleride biliyorsunuz güç doğum oldugundan tehlikeli dogumları.. düveler için çok iyi olmuş bende düşünüyorum ama bu yıl hayvanlar kızgınlık geç geçiriyor bakalım veterinerimdede angus tohumu yokmuş başka bi veterinere attırıcam eger olursa.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Merak edenlere Angus-Simental melezleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt