PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Merak Edilen Konu Kapalı Sistem Koyunculuk Gerçekleşen Maliyetler ve Deneyimlerim Hk.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çiftcigardo" data-source="post: 1315580" data-attributes="member: 76975"><p>Ormanda mı seni buldu başkan orası kıymetlıyse senden alır başkasına verır bu keratalar yapar o kadarını ama senın yerın hep belli formda geçen bir arkadaş beni aradı telefondan bu konuda numarayı görmüş işin ehli ilhan abi dedım ekmeği emekçiye ver birde fazla ver dıye boşa dememişler traktör konuları felan bizleri sıkıyordu biraz onlarda kalmadı millet çektirmekten yittirmekten usandı para kazanmaya bakıyor oda bır hevestı geçti senın yerin ayrı formda sıyaset az olunca tatlı çok olunca bok gerek yok dıyoz adam sen dıyor rüzgara göre yön belirliyorsunuz dıyor ama bu ara formda az kişi var gıbı görünsede ıyı konu olunca herkes burda ve gerçek bılgılerle</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çiftcigardo, post: 1315580, member: 76975"] Ormanda mı seni buldu başkan orası kıymetlıyse senden alır başkasına verır bu keratalar yapar o kadarını ama senın yerın hep belli formda geçen bir arkadaş beni aradı telefondan bu konuda numarayı görmüş işin ehli ilhan abi dedım ekmeği emekçiye ver birde fazla ver dıye boşa dememişler traktör konuları felan bizleri sıkıyordu biraz onlarda kalmadı millet çektirmekten yittirmekten usandı para kazanmaya bakıyor oda bır hevestı geçti senın yerin ayrı formda sıyaset az olunca tatlı çok olunca bok gerek yok dıyoz adam sen dıyor rüzgara göre yön belirliyorsunuz dıyor ama bu ara formda az kişi var gıbı görünsede ıyı konu olunca herkes burda ve gerçek bılgılerle [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Merak Edilen Konu Kapalı Sistem Koyunculuk Gerçekleşen Maliyetler ve Deneyimlerim Hk.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt